Antena Căutare

O femeie tușea și a crezut că e doar o răceală. Când a mers la spital a primit un diagnostic crunt. Ce avea,de fapt

O femeie a observat că a început să tușească și a crezut că e vorba doar despre o răceală, însă când a ajuns la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt. Un simptom banal ascundea, de fapt, o boală periculoasă.

femeie care tuseste si sta in pat Galerie
Femeia a primit un diagnostic crunt din partea medicilor | sursa foto: Shutterstock

Tusea este un simptom obișnuit pentru răceli și gripe, însă sunt și situații când ceva banal poate fi, de fapt, semnul unei boli grave și periculoase. De asta s-a convins și o femeie în vârstă de 42 de ani, care a mers la spital fiindcă tușea, dar care s-a ales cu un diagnostic dureros.

O femeie tușea și a crezut că e doar o simplă răceală, dar când a mers la spital medicul i-a pus un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei femei pe nume Ellie Allman în vârstă de 42 de ani din Suffolk, Marea Britanie. Într-o zi, britanica a observat faptul că a început să tușească. Inițial s-a gândit că nu este nimic grav și că, cel mai probabil, totul este cauzat de o răceală. Ulterior, când a început să aibă dureri în tot corpul, femeia a decis să se ducă la spital.

Citește și: O tânără avea dureri de genunchi și a crezut că e din cauza mersului la sală. Când a ajuns la doctor a primit un diagnostic crunt

După numeroase analize și investigații, medicii i-au pus un diagnostic crunt. Ellie Allman avea fibroză chistică, adică o boală genetică ce afectează plămânii și care are potențial letală. Practic, în plămâni și în sistemul digestive se acumulează mucus și de aici pot apărea diferite complicații ce pot pune viața pacientului în pericol. Acest diagnostic crunt a afectat-o pe britanică, dar aceasta a decis să facă tot ce îi stă în putință pentru a se face bine.

„Eram la serviciu, eram supărată, eram nervoasă, nu mă simțeam deloc bine, nu aveam energie deloc, nu puteam să fac cee ace îmi doream”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: O femeie a descoperit că are o pată pe obraz și a crezut că e de la soare. A mers la spital medicii i-au pus un diagnostic crunt

Ellie Allman a început tratamentul specific pentru boala ei, dar mai ales după ce a primit un medicament menit să îi ajute funcția pulmonară. Din nefericire, analizele au scos la iveală faptul că avea și mielom, o formă de cancer a sângelui. Au urmat luni întregi de chimioterapie și imunoterapie, urmate de un transplant de celule stem.

Treptat, starea pacientei s-a îmbunătățit și cancerul a intrat în remisie. Britanica este optimistă și a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a demonstra că, uneori, un simptom banal poate ascunde o boală gravă. Povestea ei a devenit virală și a făcut rapid înconjurul.

A crezut că este prea frumoasă ca să fie iubită, în timp ce bărbatul visurilor sale o ignora. Acum, cei doi vorbesc desp... Iluzie optică virală! Privește poza și găsește leopardul în cel mult 7 secunde. Unde se află felina, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x