Antena Căutare

O fetiță de 6 ani a fost lovită de un fulger care a intrat pe geam și în cameră. Mama copilei a povestit tot ce s-a întâmplat

O mamă îndurerată a povestit cum fiica ei în vârstă de 6 ani a fost lovită de un fulger care a pătruns pe geam și prin toată camera copilei.

colaj foto cu imagine cu un fulger si imagine cu o fetita in pat Galerie
Mama copilei a povestit ce s-a întâmplat după ce fulgerul a lovit-o pe cea mică | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila dezvăluire pe care a făcut-o Stacey Sim din Marea Britanie. În timpul unei furtuni, un fulger a pătruns în camera fetiței sale și a lovit-o. Ceea ce a urmat a uimit oameni din întreaga lume și întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.

O fetiță în vârstă de 6 ani a fost lovită de un fulger care a pătruns pe geam și în camera acesteia. Ce a urmat

Stacey Sim în vârstă de 31 de ani a dezvăluit că la mijlocul lunii iulie, fetița ei a fost lovită de un fulger în cel mai neașteptat mod posibil. Într-una dintre zile, o furtună a început în Sheffield și familia se uita pe geam atunci când ceva complet neașteptat s-a întâmplat.

„I-am făcut baie fetiței, am îmbrăcat-o în pijamale și am pregătit-o pentru culcare atunci când am văzut că a început furtuna. În jurul orei 6:20 am început să ne uităm pe geam cum plouă și ne amuzam, însă apoi am observat că fenomenul devine tot mai puternic. Acela a fost momentul în care fulgerul a pătruns prin geam și a laovit-o pe Lily în picior, aruncând-o pe pat”, a povestit mama, potrivit celor de la thesun.co.uk.

Citește și: De ce nu este bine să faceți duș în timpul unei furtuni. Fulgerul are o temperatură de cinci ori mai mare decat suprafata Soarelui

„Imediat după, fulgerul m-a lovit și pe mine, atingându-mă pe mână. Piciorul fetiței era atât de roșu și dureros, iar pe mâna mea a apărut o rană de mari dimensiuni. Tot ce am vrut a fost s-o iau de lângă geam cât de repede cu putință. Am pus niște gheață pe picior, era terifiată total și eu eram atât de șocată încât abia pricepeam ce s-a întâmplat”, a mai completat femeia îndurerată.

După incident, mama a observat că în fața casei sale erau urme de fum și a spus că nu se aștepta ca fulgerul să pătrundă prin geam, chiar dacă acesta era deschis. Totuși, astfel de situații în care fulgerul nimerește o fereastră deschisă sunt extrem de rare.

„Mătușa mea locuiește peste stradă de mine și mi-a zis că și televizorul ei a fost lovit de fulger. Și ea era cuprinsă de șoc. Cred că toți am auzit de oameni loviți de fulger, dar nu te aștepți niciodată să se întâmple cu adevărat chiar ție”, a mai mărturisit femeia.

Aceasta a ales să își facă publică povestea pentru a preveni și alți părinți din întreaga lume cu privire la pericolul reprezentat de fulgerele din timpul unei furtuni.

„Stați departe de ferestre și asigurați-vă că sunteți la loc sigur”, a completat ea.

O mamă privea pozele cu fetița ei și a observat că aceasta are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic du... „Am 24 de ani și soțul meu e mai în vârstă decât bunicul”. Cum a început povestea de iubire controversată dintre cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x