Frumoasa adormită deschide ochii în fiecare zi! Povestea șocantă a fetiței moarte de 90 de ani care arată de parcă a decedat ieri!

 

 Povestea Rosalia Lombardo a stârnit mii de controverse în câteva zeci de ani. Toți cei care au avut ocazia să afle despre ce este vorba au rămas impresionați, poate chiar marcați pe viață.

Rosalia Lombardo s-a născut în Palermo, Italia, în anul 1918. Din nefericire, soarta a fost crudă și a ales să o transforme în neființa la doar doi ani. Pe 6 decembrie 1920 fetița a fost răpusă de o pneumonie.

Nu a vrut să îi accepte moartea. Tatăl ei a fost devastat și nu îi putea privi trupul inert, lipsit de viață. Așa că a decis să o îmbălsămeze și să o pună într-un sicru de sticlă, care ulterior a fost plasat într-o mănăstire.

Nu a trait un basm, ca din cleștar să se ridice în dans, pe trilurile păsărelelor. Însă, datorită tehnicilor de îmbălsămare folosite, trupul ei nu s-a degradat deloc. S-a păstrat în stare perfecta până astăzi.


Frumoasa adormită, Rosalia. Nu pare a fi moartă, ci într-o continuă visare.

Citește și CUTREMURĂTOR! Povestea lui Dasrath Manjhi, omul care a tăiat un munte cu o daltă și un baros în numele dragostei!

Însă, ce a șocat pe toată lumea este un fenomen straniu, care a fost surprins în poze și filmări: se pare că fetiţa şi-ar deschide ochii în fiecare zi! Cercetătorii italieni spun că nu este vorba decât de o iluzie optică provocată de lumină, scrie descopera.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI