Antena Căutare

Gestul eroic al unui puști de nouă ani: I-a oferit unei femei fără adăpost o geantă veche, dar conținutul ei a impresionat-o până la lacrimi

Un băiețel din Statele Unite a reușit să ofere cea mai frumoasă lecție de omenie, printr-un gest simplu, dar extrem de valoros.

Un băiețel din Statele Unite a reușit să ofere cea mai frumoasă lecție de omenie, printr-un gest simplu, dar extrem de valoros.

Îl cheamă D.J. Flores, are doar nouă ani și este în clasa a patra. Impresionat de numărul mare de persoane fără adăpost din jurul casei sale, puștiul a decis că e momentul să le vină în ajutor.

Așa începe povestea primei sale fapte bune. Copilul a cerut ajutorul părinților și a reușit să adune în mai multe genți toate cele necesare unei persoane: de la ciorapi, patură, periuță de dinți, până la lucruri mărunte de care orice om are nevoie. A mers apoi alături de mama sa și le-a împărțit celor care își petrec viața pe stradă.

"Ma simt fericit atunci cand ii ajut pe cei din jurul meu", a declarat micutul pentru CBS Dallas.

Gestul său nu a rămas fără răsunet, iar întreaga comunitate, dar și presa din orașul său natal l-au numit pe micul Flores un adevărat erou.

Frumoasa adormită deschide ochii în fiecare zi! Povestea șocantă a fetiței moarte de 90 de ani care arată de parcă a de... A fost declarat mort și în scurt timp... înviat! Povestea cutremurătoare a unui bărbat căruia i-a fost scos tot sângele ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x