Antena Căutare

O influenceriță celebră aștepta un festin gratuit la un restaurant. A fost uimită de replica primită

Din ce în ce mai mulți oameni se îndreaptă către cariere în online. Cea de influencer este la mare căutare, mai ales printre tineri. Aceștia câștigă rapid notorietate.

colaj influencer care prezintă o cutie în fața telefonului, bol cu ramen și bărbat care ține în mână un telefon și din care apar steluțe de recenzie Galerie
Staff-ul unui restaurant a avut replica perfectă pentru îndrăzneala unei tinere | Shutterstock, Instagram

”Cariera” de influencer este la mare căutare, fiind o combinație între venituri rapide și hobbyuri.

O influenceriță celebră aștepta un festin gratuit la un restaurant. A fost uimită de replica primită

Lucky Ramen and Sushi este un restaurant cu specific asiatic din Manchester, Marea Britanie. Bucatele apetisante împărtășite pe contul de Instagram ar putea face cu ochiul oricui. Chiar și unei influencerițe celebre.

Citește și: Sosia lui Kim Kardashian. A cheltuit o avere pentru a arăta la fel ca vedeta. Ce sumă a putut să investească

Potrivit New York Post, o influenceriță aflată în trecere prin Manchester a dorit să ia masa la micul restaurant cochet, împreună cu partenerul său. Dacă de obicei se ia legătura cu staff-ul de la restaurant pentru o rezervare, tânăra a trimis un mesaj pe Instagram dorind propunând să colaboreze împreună, în schimbul brunch:

„Hei, scuze că vă scriu din scurt, dar sunt mâine în Manchester și caut un local pentru brunch cu partenerul meu, ați dori să colaboăm, în schimbul unei postări pe povestea și pagina mea?”

Tânăra nu s-a așteptat ca propunerea să-i fie refuzată, iar replica staff-ului a fost apreciată de mulți urmăritori. Oamenii au explicat că nu au nevoie de promovare pentru a-și plăti facturile: „Suntem încântați că apreciezi mâncarea noastră, dar îi apreciem mai mult pe clienții care plătesc.”

Citește și: Fanilor nu le-a venit să creadă când au aflat câți ani are. Influencerița și-a aniversat de curând ziua de naștere

Însă discuția nu s-a încheiat aici. Tânăra a ținut să răspundă, indignată fiind de replica primită.

„Personal, cred că nu e corect. Cum îndrăznești să încerci să ne expui așa???", a răspuns ea, conform postărilot pe contul de Instagram al restaurantului. „Deci credeți că oamenii ca noi nu merită să mănânce GRATUIT??? În cazul în care nu v-ați dat seama, facem tot posibilul pentru a vă ajuta și pentru a vă promova GRATUIIIIT”, le-a mai scris ea.

„Nu ne așteptăm la mult, doar o masă gratuită pentru a compensa timpul, munca, efortul și energia pozitivă pe care vi le furnizăm”, a continuat influencerița.

Totodată, aceasta a ținut să specifice că nu vor mai călca pragul locației prea curând, deși a fost atrasă inițial de mâncarea de acolo. „Aroganța voastră mă face să vomit”, a conchis ea, menționând că influencerii au de obicei de câștigat, deoarece pot merge oriunde și pot mânca pe gratis.

Însă urmăritorii paginii restaurantului nu au fost de acord cu tânăra. Aceștia au ”pus-o la punct”: „un alt motiv pentru care să-ți displacă influencerii” sau „Imaginați-vă că aveți un blog alimentar / stil de viață și credeți că asta înseamnă că aveți dreptul să mâncați gratuit de fiecare dată când doriți să mergeți la un restaurant”, „hei, mă întrebam dacă pot să mănânc gratuit, în schimb o să vă mănâc mâncarea”.

Citește și: O influenceriță le cere bani urmăritorilor săi după ce a rămas lefteră. Ce gest aparent inofensiv i-a golit cardul

Un alt urmăritor a ținut să precizeze că restaurantul nu are deloc nevoie de promovare, fiind deja greu să găsești o masă fără o rezervare în prealabil: „Stăm la rând.”

În urma postărilor restaurantului, dar și apariției întregii povești în presa mondenă, au ieșit la iveală și alte propuneri ale tinerei influencerițe adresate de această dată unui restaurant cu găluști vegane, Desert Island Dumplings: „Hahahaha, da, ne-a trimis și nouă un mesaj.”

Lucky Ramen and Sushi i-a răspuns public influenceriței la cel de-al doilea mesaj: „Bine, bine... Ne-ai prins! Ne pare sincer rău că am încercat să-ți divulgăm tacticile din spatele scenei de ieri, dar, știi, noi încercăm să ne câștigăm existența...”

„Mai trimite-ne un mesaj, anunță-ne când treci pentru a ridica bunătățile binemeritate și nu uita să ne lași o recenzie de 5 stele atât pe Google, cât și pe TripAdvisor”, au adăugat ei. „Mulțumim pentru înțelegere și, încă o dată, ne pare rău pentru <<neplăcerile>> create. Bon appétit + Arigato-the-f–k-outta-here”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest fenomen începe să deranjeze managerii de localuri: „Oamenii vor să mănânce gratis sâmbătă seara. Refuzăm colaborările cu influencerii mai des decât le acceptăm”, declara proprietarul Brooklyn Chop House și Brooklyn Dumpling Shop, Stratis Morfogen, în 2022.

Ce este creatura bizară care a înspăimântat un pescar. Pare un obiect de decor, dar dacă o atingi începe să miște și ata... Florile pe care să NU le oferi niciodată de 8 Martie. Nu face această greșeală chiar de Ziua Femeii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x