Antena Căutare

O mamă a cheltuit un sfert de milion de euro pe operații estetice! Cum arată azi Krystina Jamieson

O femeie pe nume Krystina Jamieson din Marea Britanie a cheltuit aproximativ 300.000 de euro pe obsesia sa pentru operațiile estetice. Se pare totuși că aspectul fizic de acum îi aduce mii de euro în fiecare zi!

Krystina Jamieson, după ce s-a operat la bust Galerie
Krystina Jamieson face senzație pe site-urile de adulți | sursa foto: Profimedia

Prima operație estetică pe care și-a făcut-o a fost una de mărire a bustului. La un moment dat în viață, aceasta s-a confruntat cu problema kilogramelor în exces, așa că a decis să facă o intervenție de micșorare a stomacului.

Într-un timp destul de scurt, aceasta a topit 76 de kilograme. Excesul de piele cu care s-a ales după această transformare a determinat-o să recurgă la operații de eliminare a țesutului nedorit.

O femeie a cheltuit o avere de sute de mii de euro ca să își facă numeroase operații estetice

Fără să își dea seama, Krystina Jamieson a îneput să fie tot mai dependentă de operațiile estetice și și-a făcut opt intervenții la bust, două la nas, una la frunte și una la pomeți, și-a îndepărtat varicele, și-a ridicat sprâncenele și multe altele. Pentru toate aceste schimbări, aceasta a scos din buzunar incredibila sumă de 250.000 de loire sterline, adică aproximativ 300.000 de euro!

Totuși, britanica este de părere că a meritat fiecare bănuț, fiindcă astăzi a ajuns să câștige mii de euro doar într-o singură zi, pentru modul în care arată.

Krystina Jamieson, înainte de operațiile estetice, vorbind la un microfon

Krystina Jamieson, pe vremea când nu făcuse vreo operație estetică

Krystina Jamieson a mărturisit faptul că astfel își permite mici mofturi precum intervențiile estetice, dar a explicat totodată că are intenția de-a folosi o mare parte din banii câtigați pentru a plăti taxele școlare ale fiului său, pe care vrea să îl înscrie la o instituție privată.

Citește și: Un tânăr a cheltuit un milion de dolari, ca să se transforme într-o păpușă Barbie. Cum arată azi Jason Torres

„Când l-am născut anul trecut pe fiul meu, rudele și prietenii au spus că cel mic seamănă cu soțul meu, fiindcă nimeni nu își mai amintește cum arătam înainte de intervențiile estetice”, a povestit ea.

Soțul femeii, un fost sportiv în competițiile de bodybuilding, o susține în tot ceea ce face.Totuși, pentru a putea câștiga mii de euro în fiecare lună, britanica se ocupă de propria sa sală de fitness, dar și de cariera sa de model pe diferite site-uri dedicate adulților. Așa cum a recunoscut chiar ea, acest lucru îi permite să lucreze de acasă și să fie mai aproape de fiul său, Delaney.

„Pot să stau cu Delaney tot timpul pentru că lucrez de acasă, pe cont propriu. Pot să fac tot ceea ce vreau și să mă dedic în totalitate celui mic. Îl pot trimite la cele mai bune școli și îl pot duce în cele mai frumoase vacanțe. Vreau să îi dau cel mai bun start în viață. Mă bucur că eu și soțul meu muncim atât de mult pentru a oferi familiei tot ceea ce este mai bun”, a mărturisit Krystina Jamieson, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Chiar dacă există și numeroase persoane care o critică pentru modul în care a ales să facă bani, britanica se declară mândră de munca sa, dar și de felul în care arată.

Ea e femeia alergică la apă! Ce pățește Niah Selway după ce face baie... Animalul uriaș din imagine a intrat într-un supermarket și s-a cățărat pe rafturi și frigidere. Ce este și cum a reușit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x