Antena Căutare

O mamă a trăit spaima vieții după ce s-a uitat pe monitorul de supraveghere pentru bebeluși. Ce a putut surprinde camera video

O mamă din SUA a trăit spaima vieții ei când a crezut că vede pe monitorul camerei de supraveghere pentru bebeluși un animal sălbatic în camera unde dormea fiul ei în vârstă de un an.

Galerie
O mamă s-a uitat pe monitor pentru a vedea ce face bebelușul ei și a încremenit de spaimă | TikTok

O mamă din statul Arizona a instalat o cameră video specială pentru supravegherea bebelușului său. Când s-a uitat pe monitorul conectat la cameră, tânăra mămică s-a speriat și a rupt-o la fugă spre camera unde se afla copilul, porivit The Sun.

Maddy Moore, o mamă în vârstă de 26 de ani, a rămas îngrozită după ce s-a uitat la monitorul pentru copii și a văzut o „gorilă uriașă” stând în sufrageria ei.

O mamă a vrut să profite de timpul în care copilul doarme și a mers afară să se bronzeze. Când s-a uitat pe monitorul conectat la camera de supraveghere din camera micuțului, femeia a trăit spaima vieții și a rupt-o la fugă. Ce a văzut și ce era în casă, de fapt

Mama, care locuiește în Mesa, Arizona, l-a pus la somn pe Wetson, băiețelul ei în vârstă de un an, iar ea a plecat afară să profite de timpul în care cel mic e adormit și să se bronzeze. În timp ce se bucura de soare, Maddy Moore a verificat monitorul pentru bebeluși care era instalat în sufragerie și s-a speriat de moarte pentru că a văzut o gorilă stând în fața canapelei. Nu a stat pe gânduri, a aruncat monitorul cât colo și a pornit în fugă către camera în care dormea copilul.

Articolul continuă după reclamă

Maddy a publicat imagini pe TikTok pentru a împărtăși în online experiența. În imagini se vede cum o gorilă stătea chiar în fața canapelei.

Citește și: Momentul emoționant în care o mamă se reunește cu fiul ei după 20 de ani. Povestea uimitoare care a mișcat o lume întreagă

„Tocmai îmi verificam monitorul pentru copii și am văzut o gorilă imensă în casa mea ????”, a scris ea în dreptul imaignilor.

Femeia a fugit în casă să-și salveze copilul, dar când a ajuns acolo, nu era niciun animal sălbatic.

În timp ce se străduia să își dea seama unde a dispărut animalul, în cele din urmă a descoperit că gorila de jucărie a fiului ei fusese lăsată aproape de camera monitorului, dând iluzia că un animal viu, în mărime naturală, este în casa ei.

„Nu m-am mișcat niciodată atât de repede. Am fost disperată să văd imediat ce se întâmplă” a spus Maddy.

Așadar, gorila care părea reală era doar o jucărie mică lăsată în lângă camera de supraveghere.

„Când am intrat și nu am găsit absolut nimic, am fost atât de confuză și m-am gândit că poate monitorul meu a fost virusat. Jucăria era atât de mică încât mi-a luat ceva timp să-mi dau seama că ea era ceea ce a surprins camera.

Citește și: O mireasă i-a interzis surorii sale în vârstă de 5 ani să participe la nunta ei și mulți i-au dat dreptate când au aflat motivul

Vezi mai multe ştiri externe în secţiunea de pe observatornews.ro

Un tată care își crește singur cei trei copii a pozat ce masă le-a pregătit, dar a primit critici. Ce i-a oripilat pe mu... O mamă a ajuns la spital după ce i s-a rupt apa la 16 săptămâni de sarcină și ulterior a născut un prematur de 521 de gr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x