Antena Căutare

O mamă s-a ales cu o amendă colosală, pentru niște simpli biscuiți cumpărați. Ce a pățit

O mamă în vârstă de 28 de ani a rămas fără cuvinte atunci când s-a trezit cu o amendă usturătoare, pentru că a scăpat biscuiți pe stradă. Danielle Botcher se afla la cumpărături cu fiica sa atunci când s-a întâmplat totul. 

Danielle Botcher, selfie alături de unul dintre cei doi copii ai săi Galerie
O femeie a primit o amendă uriașă din cauza unor biscuiți scăpați pe jos | sursa foto: Profimedia

Incidentul s-a petrecut la un celebru lanț de magazine din Marea Britanie, dar întâmplarea s-a viralizat rapid și a devenit astfel cunoscută în întreaga lume.

Danielle Botcher din Essex se afla la cumpărături împreună cu fiica sa de un an și jumătate. Fetiței i s-a făcut foame, așa că mama i-a oferit biscuiții preferați. Când a terminat de cumpărat toate cele necesare, femeia îndreptat către mașina personală, din parcarea supermarketului.

Ce amendă uriașă a primit o femeie, după ce fiica ei a scăpat biscuiți pe jos

Nu mică a fost surpriza femeii atunci când trei ofițeri de poliție s-au apropiat de ea și au anunțat-o că are de plătit o amendă usturătoare. Motivul? Se pare că greșeala sancționată de oamenii legii a fost faptul că fiica femeii a scăpat câțiva biscuiți pe jos, în parcare.

Citește și: Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au primit de la polițiști o amendă usturătoare! Cum au fost prinși cei doi

Contrariată, femeia a încercat să le explice polițiștilor faptul că nu a observat acest lucru, fiind ocupată să pună copilul în scaunul auto și să strângă biscuiții căzuți în cărucior. Totuși, mama a mărturisit că nu a văzut însă biscuiții de pe jos. Totuși, explicația femeii nu a fost suficientă și oamenii legii au decis s-o amendeze pentru faptul că nu a strâns resturile de pe jos.

Aceștia au decis s-o sancționeze pe mamă cu suma de o sută de lire sterline (echivalentul a 570 de lei), pe loc.

„Mi-am pus fiica în scaun și am luat pungile de cumpărături ca să le așez în mașină atunci când o femeie mi-a băatut la geam. S-a prezentat și mi-a zis că a văzut cum fetiței mele i-au căzut biscuiți pe jos și eu nu am strâns”, a povestit aceasta, potrivit celor de la Dailymail.co.uk.

Danielle Botcher, care lucrează ca îngrijitoare, și-a cerut scuze și a mărturisit că nu a realizat situația și greșeala. Acest lucru nu a ajutat, căci mama s-a ales instant cu amneda usturătoare de o sută de lire sterline.

Citește și: Reacția lui Selly, după amenda de la petrecerea cu maneliști. Ce explicații a oferit vloggerul: „O dată faci 20 de ani"

„Mi-a trebuit ceva timp ca să-mi revin și să înțeleg ce se întâmplă. Când am ajuns acasă am fost foarte supărată”, a mărturisit aceasta.

Ulterior, femeia a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a contesta sancțiunea, mai ales că respectiva sumă de bani era una considerabilă pentru familie. Cazul a stârnit numeroase reacții și, ulterior, oamenii legii au anulat amenda și și-au cerut scuze pentru incident.

JoLee Barnes e confundată cu fiica sa, cu 22 de ani mai mică! Cine e mama și cine e fata... Mahfuza Salam are pielea ca hârtia, din cauza unei boli rare. Cum arată adolescenta cu voință de fier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x