Căutare Live

Reacția lui Selly, după amenda de la petrecerea cu maneliști. Ce explicații a oferit vloggerul: „O dată faci 20 de ani"

Selly a realizat un vlog pentru a oferi un răspuns, după comentariile apărute în spațiul public, în ceea ce privește petrecerea cu maneliști pe care a organizat-o cu ocazia împlinirii a 20 de ani.

Selly a oferit explicații, după ce a fost amendat pentru că a organizat o petrecere în pandemie

Instagram & YouTube

Vlogger-ul Selly a abordat două aspecte în răspunsul pe care l-a oferit, ca urmare a comentariilor apărute în spațiul public, în urma sancțiunii contravenționale pe care tânărul a primit-o după ce și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Văd că s-au terminat toate probleme țării și toată România fierbe că m-am văzut eu cu câțiva prieteni de ziua mea. Este ireal câtă ipocrizie este în țara asta” a declarat Selly, la începutul videoclipului de 21 de minute.

Primul aspect abordat de vlogger s-a referit la legea pe care tânărul o consideră absurdă, având în vedere că există cluburi, sau localuri mult mai aglomerate decât casa în care și-a organizat el petrecerea.

Al doilea aspect pe care l-a dezbătut Selly a fost „ipocrizia” celor care critică manelele, în contextul în care cifrele din trending demonstrează că este printre cele mai ascultate genuri muzicale din țară.

Selly, despre petrecerea cu maneliști: „I-am rugat pe toți să facă un test Covid”

Vlogger-ul a precizat că el nu este un adept al teoriilor conspirațiilor, crede în pandmeie și și-a rugat toți invitații să facă un test Covid, înainte de a veni la petrecere. Selly a specificat că își asumă faptul că a încălcat legea, însă a criticat-o, dând exemplul cluburilor în care oamenii se întâlnesc.

„Eu am primit amendă pentru că am făcut acest eveniment în pandemie. Eu chiar cred că pandemia asta există și chiar trebuie să avem grijă. Nu poliția face legea, poliția doar aplică legea și în cazul ăsta oamenii legii doar și-au făcut meseria: au constatat ce s-a întâmplat și au aplicat sancțiuni conform legii. Ei nu au venit acolo. Ei s-au prins abia a doua zi pe la 6 seara când au văzut filmulețe de pe Tik Tok și m-au sunat. Problema e legea. Legea e foarte stupidă, pentru că ar trebui să fie aceeași pentru toți. Și cum e aceeași pentru toți când toate cublurile sunt pline. În club e voie, dar într-o casă imensă cu o curte imensă e ilegal. Pandemia asta durează de un an. Nu-mi spuneți voi mie că nu v-ați chemat prietenii de ziua de naștere”, și-a argumentat Selly opinia.

Citește și: Selly, petrecerea cu maneliști și zeci de invitați care a atras atenția autorităților. Ce amendă a primit artistul

După ce Selly a clarificat faptul că își asumă pedeapsa pentru faptul că a încălcat legea, acesta a abordat și a doua problemă comentată în spațiul public și anume daptul că la petrecere au existat manele.

Vedeta a precizat că ascultă acest gen muzical la petreceri și nu îi este rușine să recunoască.

„De-asta îmi dă mie lumea în cap. Cum să îmi fie rușine că a venit să-mi câte un om care cântă atât de frumos? Gusturile nu se discută. Toată lumea spune că nu ascultă manele, dar topurile sunt full de manele”.

Selly, despre criticile aduse în urma petrecerii cu maneliști: „Ușor! Că prea v-ați încordat așa! Am 20 de ani”

Citește și
Karina Chikitova a stat singură 12 zile într-o pădure din Siberia când avea patru ani. Ce face acum și cum arată copila de 11 ani
O fetiță de 4 ani a supraviețuit singură într-o pădure din Siberia, plină de lupi și urși. Cum a fost găsită și cum arată acum
O fetiță de 4 ani a supraviețuit singură într-o pădure din Siberia, plină de lupi și urși. Cum a fost găsită și cum arată acum
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Vlogger-ul consideră că ipocrizia în ceea ce privește manelele este valabilă doar la noi în țară. În acest context, Selly a dat exemplul lui Snoop Dogg ascultând manele și cel al localnicilor din Zanzibar care au petrecut pe muzica lui Vali Vijelie.

Citește și: Selly se mândrește cu o iubită superbă. Cine este cea care l-a cucerit pe celebrul influencer

„Ușor! Că prea v-ați încordat așa! Am 20 de ani. O dată faci 20 de ani în viața asta. Mulți dintre ăștia de 40 de ani care acum stau și mă judecă pe mine și sunt așa elitiști și cu nasul pe sus, când erau de vârsta mea la 20 de ani scuipau semințe în fața blocului și habar n-aveau pe ce pământ trăiesc. Și într-adevăr când aveau ei 20 de ani nu veneau maneliștii să le cânte că n-aveau bani nici să treacă strada, dar ascultau manele la casetofon în fața blocului”, a precizat tânărul Selly.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Nimeni nu i-ar putea ghici vârsta cu o asemenea siluetă de invidiat. Câți ani are Tess Daly și cu ce se ocupă...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri