Căutare Live

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru au primit de la polițiști o amendă usturătoare! Cum au fost prinși cei doi

Vulpița și Viorel Stegaru din Blăgești au dat de probleme. Cei doi foști invitați permanenți din emisiunea „Acces Direct” au fost opriți de polițiști din localitatea Murgeni și amendați. Explicația celor doi este de-a dreptul uluitoare.

Vulpița Veronica și Viorel au fost opriți de polițiști și amendați în localitatea Murgeni

captură video/Acces Direct

Se pare că luna ianuarie a acestui an nu a început tocmai bine pentru celebrii soți Stegaru. Vulpița Veronica și Viorel au fost opriți de polițiști și amendați în localitatea Murgeni, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, pe la orele 01:00.

Momentan, cei doi foști invitați permanenți ai emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1 nu au oferit detalii și nici au postat nimic cu privire la acest incident pe paginile lor de socializare.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au fost amendați

Potrivit informațiilor, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești se aflau în mașină împreună cu alte două persoane atunci când polițiștii aa cerut tuturor să se legitimeze și să prezinte declarația prin care justifică motivul deplasării după ora 23:00.

Fiindcă nu aveau asupra lor documentele necesare și au fost prinși călătorind fără un motiv întemeiat în jurul orei 01:00, polițiștii au decis să aplice o amendă în valoare de 1000 de lei pentru fiecare dintre cei doi. Celelalte două persoane din mașină dețineau legitimații de presă și au putut justifica astfel deplasarea.

citește și: Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Din informațiile oferite de cei de la vremeanoua.ro reiese faptul că Viorel Stegaru s-ar fi supărat pe motiv că nu este tratat ca o vedetă, ba chiar a amenințat că „va rezolva problema altfel”.

Colaj foto cu Vulpița Veronica și Viorel Stegaru în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1

Vulpița Veronica și Viorel au fost opriți de polițiști și amendați în localitatea Murgeni

Singura explicație oferită de cei doi amendați a fost faptul că au plecat la Blăgești pe timp de noapte, după ce câțiva vecini din Blăgești i-au amenințat.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești și-au petrecut sărbătorile de iarnă în locuința pe care au primit-o cadou în Buzău. Chiar de Revelion, tânăra a decis să își facă o schimbare radicală de look și a optat pentru un bob scurt.

citește și: Vulpița Veronica i-a înfuriat pe fani! Gestul tinerei din Blăgești a fost imediat criticat: „Vai, viața mea!”

Anul trecut, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au venit în emisiunea „Acces Direct” de la Antena 1 pentru a-și rezolva diferitele probleme de cuplu și pentru a clarifica zvonurile cu privire la infidelitatea tinerei. Totuși, „telenovela” celor doi s-a transformat într-un adevărat fenomen urmărit de milioane de români timp de mai multe luni.

Vulpița Veronica stând în platoul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1

Vulpița Veronica și Viorel au fost opriți de polițiști și amendați în localitatea Murgeni

Cei doi au încercat să își găsească liniștea și fericirea, făcându-și căsnicia mai stabiliă. De asemenea, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au avut șansa de-a colabora cu artiști din România și de-a lansa piese de succes, ce au adunat imediat milioane de vizualizări pe YouTube.

În plus, aceștia au avut șansa de-a se angaja în București și de-a descoperi cât de diferit este traiul din Capitală, în comparație cu cel din Blăgești. După luni de zile de stat departe de casă, cei doi au decis să lase faima deoparte și să se ocupe mai mult de fiica lor în vârstă de câțiva ani.

În prezent, Vulpița Veronica și Viorel Stegaru locuiesc fără fata lor în locuința pe care au primit-o cadou în Buzău, tânăra pregătindu-se să devină mamă pentru a doua oară.

Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x