Antena Căutare

O mamă și-a pus o poză pe internet, dar a fost criticată pentru modul în care s-a îmbrăcat! Cum a apărut femeia și de ce au fost toți șocați!

Așa cum face toată lumea în zilele noastre, o femeie a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu ea alături de copil, doar că tot internetul a fost scandalizat de ținuta sa!

Așa cum face toată lumea în zilele noastre, o femeie a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie cu ea alături de copil, doar că tot internetul a fost scandalizat de ținuta sa!

Pare greu de crezut, dar aceasta este situația prin care a trecut Stevie Niki de 27 de ani, mamă a patru copii.

Și-a făcut o poză și a pus-o pe Facebook, fără să bănuiască măcar ce avea să urmeze. Gurile rele auînceput s-o critice pentru ținuta aleasă, dar ea a avut un răspuns pe măsură:

„Cineva mi-a zis că nu mă îmbrac ca o mamă! A venit cineva să împartă uniforme de mamă pe străzi și am ratat eu momentul? Ar trebui să mă înrolez undeva ca să primesc o uniformă, ceva? Sau poate că lumea așteaptă ca eu să mă îmbrac în funcție de gusturile și preferințele celor din jur. Felul în care mă îmbrac nu schimbă cu nimic ce personalitate am.

Acestea sunt zodiile cu protecție divină! Nimic nu le stă în calea fericirii în anul 2018!

Pot să fac ce vreau și eu tot voi fi mama copiilor mei. Și oamenii buni pot avea tatuaje, cercei în limbă sau pot conduce motociclete. Sunt sătulă de atâtea prejudecăți. Au sunat ani 1950 și își vor concețiile învechite înapoi!”

Așa cum era de așteptat, mesajul a făcut furori și a stârnit numeroase reacții!

Zi importantă pentru credincioși: Ce NU este bine să faci sub nicio formă azi. Tradiții și obiceiuri în Ajun de Boboteaz... Ucenicul lui Arsenie Boca rupe tăcerea. A vorbit despre presupusa relație a părintelui cu măicuța Zamfira: „Nu mi-e ruși...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x