Antena Căutare

O mamă vorbea cu fiul ei atunci când a simțit un miros neobișnuit. Și-a dat seama imediat ce boală cruntă ascunde mirosul acela

O mamă stătea de vorbă cu fiul ei atunci când a simțit un miros neobișnuit. Femeia susține că a realizat imediat ce boală are copilului și că medicilor nu le-a venit să creadă când au aflat adevărul. Descoperă ce miros te poate trimite de urgență la spital.

Femeia și-a dat seama imediat ce boală cruntă are băiatul după respirația acestuia | sursa foto: Profimedia

Se spune că toate mamele sunt înzestrate cu un fel de al șaselea simț atunci când vine vorba despre copiii lor și siguranța acestora. Intuiția le ajută de multe ori pe femei să știe cum să acționeze în situații critice. De asta s-a convins și o mamă care a realizat că fiul ei e bolnav și în pericol în momentul în care vorbea cu el și a simțit un miros ciudat. A mers la doctor și, după câteva analize, a ieșit la iveală cu ce afecțiune se confrunta băiatul. Descoperă ce miros te trimite urgent la doctor.

O mamă vorbea cu fiul ei atunci când a simțit un miros neobișnuit. Și-a dat seama imediat ce boală cruntă ascunde mirosul respectiv

O femeie susține că a reușit să își dea seama că viața fiului ei este în pericol în momentul în care vorbea cu el și a simțit un miros bizar, neobișnuit de puternic. Victoria Hare susține că a avut întotdeauna capacitatea de a simți când copiii ei sunt bolnavi și totul prin intermediul mirosului său extrem de bine dezvoltat.

Citește și: Care cunt cei mai buni îndulcitori sau înlocuitori ai zahărului pentru diabetici. Ce recomandă Organizația Mondială a Sănătății

Articolul continuă după reclamă

La fel s-a întâmplat și în cazul băiatului său. Vorbea cu el atunci când femeia în vârstă de 41 de ani a simțit un miros cetonic, asemănător cu acetona și ușor fructat. Așa și-a dat seama că fiul ei în vârstă de 15 ani, pe nume Harry, ar putea să aibă diabet.

O respirație ce seamănă cu acetone poate să fie un real semnal de alarmă, căci poate sugera existența diabetului. Când glicemia atinge valori uriașe, mirosul (ce uneori seamănă cu cel al bomboanelor cu pere) se intensifică.

Citește și: Ai observat aceste semne specifice sclerozei sistemice pe mâinile tale? Pot fi primele simptome ale diabetului

Fără să mai stea pe gânduri, femeia și-a dus copilul la spital și a cerut să i se facă analize. La spitalul City din Peterborough (Marea Britanie), medicii i-au spus femeii faptul că pacientul se afla aproape de cetoacidoză diabetică. Este vorba despre o complicație serioasă a diabetului care apare din acumularea de cetone în sânge și poate fi fatală. Băiatul a fost diagnosticat cu diabet și urmează tratamentul indicat de medici, au informat cei de la thesun.co.uk.

Alte semne care pot indica existența diabetului, pe lângă respirația cetonică: oboseala, furnicături și amorțeală, foame pronunțată, inflamarea mâinilor și a picioarelor, iritabilitate, urinări dese, sete excesivă.

Femeie a decis să își facă publică povestea pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a dezvălui că este „mândră de faptul că i-a salvat viața” datorită intuiției și a mirosului său extrem de bun.

Descoperirea neașteptată în stomacul unei femei de 21 de ani. Ce au putut să găsească medicii... Ea e femeia cu cel mai ciudat nume din lume! Oamenii rămân stupefiați sau râd cu lacrimi când află cum o cheamă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x