Antena Căutare

O mămică a crezut că este o glumă, când și-a văzut, pentru prima dată, fetița: "A fost un șoc. Nu am știut până când s-a născut"

Pe data de 1 mai, o minune de copil a venit pe lume. Atât părinţii, cât şi cadrele medicale au rămas uimite când au văzut-o pe micuţa Devină. Jessica Smith, norocoasă mămica din Mississippi, SUA, mai are trei copiii.

Pe data de 1 mai, o minune de copil a venit pe lume. Atât părinţii, cât şi cadrele medicale au rămas uimite când au văzut-o pe micuţa Devină. Jessica Smith, norocoasă mămica din Mississippi, SUA, mai are trei copiii.

Când a venit pe lume, cel de-al patra minune a familiei se deosebea clar de tot nou-născuţii văzuţi vreodată: avea mult păr... alb. "Nu am știut până când s-a născut. Doctorul mi-a zis că are mult păr în timpul nașterii, dar a fost un șoc când am văzut-o pentru prima dată".

Copilul suferă de o boală genetică neobișnuită: albinism. Albinismul face parte dintr-un grup de tulburări genetice. Se caracterizează printr-o producţie scăzută sau chiar lipsită a pigmentului numit melanina. Tipul şi cantitatea de melanina pe care un organism o produce, determina culoarea pielii, părului şi a ochilor.

În mijlocul slujbei, copilul s-a ridicat în tăcere, s-a dus la sicriul mamei sale și a lipit urechea de el. Apoi a spus ... E un caz unic în lume! Cum arată fetița de un an și jumătate care nu a pus gura vreodată pe zahăr și nici nu a gustat mâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x