Antena Căutare

O menajeră româncă ce a furat din casa în care lucra vrea să o dea în judecată pe proprietara păgubită: „Daunele mele unde sunt?”

Menajera care a furat o bijuterie din casa în care lucra susține că ea este cea care treebuie să primească daune. De ce o acuză pe proprietara carei și cum s-a răsturnat situația. Postarea ei i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă povestea este reală.

imagine cu o femeie care spala podeaua
O menajeră româncă ce a furat din casa în care lucra vrea să o dea în judecată pe proprietara păgubită | Shutterstock

O menajeră româncă i-a luat prin surprindere pe membri unui grup de Facebook unde utlilizatorii cer sfaturi de natură legală. Femeia în vârstă de 28 de ani susține că a furat o bijuterie din casa în care lucra, dar ea este cea care ar trebui să primească daune. Mai mult decât atât, este curioasă dacă o poate da în judecată pe proprietara păgubită.

O menajeră româncă ce a furat din casa în care lucra vrea să o dea în judecată pe proprietara păgubită. Cum s-a răsturnat situația

Potrivit postării prin care explică situația, în urmă cu o lună, ea ar fi găsit în casa în care face curat un lănțișor de aur de 14 karate. Pentru că l-a găsit aruncat pe jos, menajera care a postat sub anonimat, spune că l-a luat și l-a amanetat.

De asemenea, ea ar fi folosit bani pentru a-și repara acoperișul, dar la scurt timp a fost contactată de proprietara casei. Femeia ar fi văzut pe camera de supraveghere gestul menajerei și a amenințat-o că în cazul în care nu îi restituie bijuteria, o va da pe mâna poliției.

Citește și: O menajeră și-a lăsat jobul pentru a deveni un model pe Internet foarte cerut. Ce s-a întâmplat cu soțul și copiii femeii

Acum, aceasta cere sfaturi și încearcă să afle dacă riscă să fie arestată și cum ar putea scăpa.

„Acum o lună am fost la o doamnă să fac curățenie… când ștergeam praful am găsit în spate o cutie de bijuterii, un lanț de aur galben de 14 k scria pe el. Era băgat într-o punguță și aruncat în spate ... l-am luat fiind aruncat așa acolo.

Doamna m-a sunat acum, după o lună și m-a întrebat că nu l-am văzut? I-am zis că nu. Și s-a uitat pe camerele de luat vederi și m-a văzut. A zis că dacă nu-i duc lanțul înapoi se duce la poliție cu filmarea. Eu nu mai pot să îl dau înapoi pentru că l-am vândut, iar banii i-am investit în renovare acoperiș… ce pot păți? Dacă mă prinde poliția, mă arestează?", a întrebat aceasta pe grupul de Facebook Sfaturi de la avocați.

Cum era de așteptat, postarea ei bizară a stârnit o mulțime de reacții, care însă nu au fost pe placul ei. În loc să găsească înțelegere în utilizatorii de pe rețelele sociale, menajera a fost trasă la răspundere pentru fapta ei.

„Păi bă nene, d-ta nu ți-ai dat seama că lanțul era pus intenționat acolo? Eu știu povesti de cazul ăsta. Aproape 90% din proprietari fac placa asta, să verifice dacă omul pe care-l primesc în casă e de încredere. Cum s-ar spune: ai mușcat momeala”, i-a spus un utilizator.

Însă răspunsul menajerei a fost cu atât mai surprinzător. „Pot să o dau în judecată?” a fost întrebarea adresată de menajera deranjată de ideea că i-ar fi putut organiza un flagrant.

„Cel mai rușinos și urât lucru, sa pui mâna sa furi omului din casă mi e rușine mie de rușinea ta” sau „Păi câte grame avea de ți-ai făcut acoperișul......???? De asta se pierde încrederea în oameni. Și așa ne ducem în jos. Bani inapoi mii de scuze și poate poate scapi cu bunătatea doamnei să nu îți facă plangere. 3 ani ca popa”, mai sunt câteva dintre răspunsurile primite de femeie la postarea în care cere sfaturi.

Citește și: O mamă curăța camera fiului ei când a văzut aceste mici „ouă” înfiorătoare lângă pat. „Mă mănâncă pielea deja”. Ce sunt de fapt

Cu toate acestea, ea se apără în comentarii și susține că bijuteria nu a fost furată, ci a găsit-o aruncată pe jos și de aceea, a considerat că ar putea să o ia.

Conștienți de bizarul situației, alți intenauți prezenți pe grupul de Facebook consideră că postarea nu este reală și au întrebat-o dacă glumește.

„Daunele mele psihice unde sunt? E de vină ca mi-a creat noaptea nu mai pot dormi. A fost o scăpare, în general nu fac din astea. Nu ești în măsură să mă judeci… sunt o fată nevinovată căreia i s-a întins o capcană. Și tu ai luat bani de pe jos dacă i-ai găsi”, sunt alte câteva dintre răspunsurile prin care menajera își explică fapta.

Ce a putut să facă un om al străzii după ce a găsit cinci pui de câine abandonați în ploaie. Gestul lui le-a salvat vieț... Cadou de despărțire. Ce a primit o tânără în dar după ce s-a despărțit de iubitul ei după 7 ani de relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x