Antena Căutare

O menajeră și-a lăsat jobul pentru a deveni un model pe Internet foarte cerut. Ce s-a întâmplat cu soțul și copiii femeii

O mamă a doi copii are o poveste de viață desprinsă parcă din filme. De la meseria de menajeră, ea a devenit un model pe Internet foarte cerut.

colaj un model pe internet alaturi de sot si de fiice Galerie
O menajeră și-a lăsat jobul pentru a deveni un model pe Internet foarte cerut. Ce s-a întâmplat cu soțul și copiii femeii | Profimedia

Femeia, care locuiește în Texas, SUA, alături de soț și de copii, trăiește o viață de lux, după ce a devenit model pe Internet.

Citește și: Bărbatul care s-a despărțit de iubită pentru că nu îi plăcea ce făcea când gătea pizza. Gestul care a distrus relația

O menajeră și-a lăsat jobul pentru a deveni un model pe Internet foarte cerut

Courtney Bright, în vârstă de 39 de ani, câștigă aproape 33.000 de lire sterline pe lună, după ce s-a lăsat de a face menaj în casele oamenilor. Femeia a avut ideea de a-și vinde pozele în ținute sexy în mediul online, iar acum trăiește o viață de lux.

Americanca a renunțat la a spăla toaletele din locuințe și de a face curățenie, după ce veniturile i-au explodat într-o bună zi. Totul s-a întâmplat după ce a început să vândă imagini sexy cu ea.

Acum, câștigă în jur de 33.000 de lire sterline pe lună. Pentru soțul ei, asta a însemnat să renunțe la propria slujbă și să devină independent financiar, datorită soției.

Cuplul trăiește acum o viață de lux, alături de cele două fiice: Landri, de 16 ani, și Eliza, în vârstă de 13 ani. Toți membrii familiei își permit de acum să plece în vacanțe, dar și să aibă o casă de lux cu piscină, tobogan și o sală de jocuri.

Citește și: Medicii i-au zis să renunțe la sarcină, însă mama a refuzat. Când s-a născut copilul, părinții au descoperit ceva neașteptat

„Am făcut curățenie timp de aproape șase ani. A fost o muncă grea să frec toaletele și adevărul este că am admirat întotdeauna femeile influencer care se afișează pe Internet.

Am visat să fiu eu însămi unul! Mereu le admiram pentru felul în care arată, dar soțul meu mereu mă încuraja și spunea că și eu arăt la fel de sexy ca ele.

Mai în glumă sau mai în serios, în anul 2016, eu mi-am creat o pagină de Instagram, unde publicam poze provocatoare cu mine.

Pagina a continuat să crească din ce în ce mai mult, așa că m-am gândit să transform asta într-o activitate care să-mi aducă și bani.

Înainte să apară OnlyFans, am creat un website în care vindeam conținut exclusivist, apoi când a apărut și acea platformă, am profitat și de asta, iar veniturile mele au explodat, efectiv.

Soțul meu și-a dat demisia de la job în 2018. Obișnuia să lucreze 60 de ore pe săptămână, însă acum putem să petrecem mai mult timp împreună și cu copiii noștri”, a povestit femeia, potrivit Mirror.co.uk.

Courtney spune că soțul Nick nu este doar cel mai mare susținător al ei, ci și partenerul său de afaceri, asigurându-se că pozele ies perfect.

„Cred că conținutul meu a avut succes pentru că pozele sunt reale. Nu îmi fac photoshop și nu editez pozele. Exact așa arăt”, a explicat ea.

Courtney a vrut să atragă atenția că viața nu se termină după ce devii mamă. Orice femeie poate fi sexy, chiar și dacă are copii.

Americanca a recunoscut că noua sa meserie îi permite familiei sale să trăiască într-o casă luxoasă.

„Este mai mult decât ne-am fi așteptat vreodată. Are o piscină mare cu tobogan, o sală în care putem urmări emisiuni la TV și o sală de jocuri, unde ne putem distra.

Atât soțul, cât și copiii mei mă susțin extrem de mult, iar asta îmi dă încredere să continui cu ceea ce fac”, a fost mesajul femeii.

Ea este femeia care susține că vede fantome de când era copil. Mărturiile tinerei despre experiența paranormală pe care ... Test de inteligență rapid. Privește poza și descoperă cine este hoțul care a furat chipsuri din magazin. Iată răspunsul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x