Antena Căutare

O mireasă a dispărut de la nuntă și a reapărut după 2 ore. Când au văzut-o, invitaților nu le-a venit să creadă. Ce s-a întâmplat

O mireasă a dispărut în timpul petrecerii de nuntă. Două ore mai târziu, aceasta a apărut ca prin minune și, când s-au uitat la ea, invitații au avut parte de o surpriză de proporții.

imagine cu o femeie surprinsă Galerie
O mireasă a reușit să își surprindă din plin invitații | sursa foto: Profimedia

Oricât de bine se organizează nunțile există și momente în care pot apărea tot felul de situații neprevăzute fie pentru miri, fie pentru cei chemați la eveniment. O mireasă a reușit să își surprindă din plin invitații atunci când a dispărut și a reapărut ca prin minune, după două ore.

O mireasă a dispărut de la nuntă și, când a revenit peste două ore, toți invitații au fost uluiți

Se spune că nunta este unul dintre cele mai fericite și importante momente din viața unei persoane. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori, miresele încearcă să organizeze totul cât mai din timp, cu o atenție sporită la fiecare detaliu, de la buchetele de flori sau meniul și până la muzică, decoruri sau efecte speciale. Totuși, uneori, neprevăzutul își face și el loc în „meniul” unei nunți, aducând o surpriză fie pentru miri, fie pentru invitați.

Citește și: Când a văzut ce a putut să-i facă tatăl chiar în ziua nunții, o mireasă a recurs la un gest neașteptat. Ce a urmat

Totuși, o mireasă a reușit să își lase mască invitații la petrecerea sa de nuntă. Întâmplarea a fost povestită de unul dintre invitații femeii, pe o celebră platformă de pe internet:

„O rudă s-a căsătorit recent. Ceremonia a fost una destul de neobișnuită. La un moment dat, mireasa a dispărut ca să se schimbe. Ok, am înțeles, nimic special în asta. E ceva normal pentru mirese. Două ore și jumătate mai târziu, mireasa apare la petrecere, căci abia atunci a decis să ne încânte iar cu prezența ei. S-a întâmplat totul la o oră și jumătate două ora mesei, toți erau nervoși și înfometați. Aproape un sfert dintre invitați s-au ridicat și au plecat imediat după cină. De ce a venit mireasa după două ore și jumătate? Fiindcă a trebuit să își facă o coafură nouă în tot acest timp în care noi eram la petrecere. Cine face asta?!”, a dezvăluit invitatul supărat, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: Părinții unei mirese au recurs la un gest complet neașteptat, chiar la nuntă. Ce au putut să facă, fără pic de reținere

Nu puțini au fost cei care au criticat mireasa și au spus că aceasta nu a procedat cum trebuie. Au fost însă și voci care au dezvăluit faptul că este un trend nou, acela ca mireasa să își facă o coafură nouă în timpul nunții, însă toți au spus că toată transformarea nu ar trebui totuși să dureze prea mult. Dezvăluirea făcută de invitatul de la nuntă a adunat numeroase reacții și a devenit virală.

Iluzie optică virală. Poți să găsești melcul din imagine? Vietatea nu este deloc ascunsă. Unde se află, de fapt... O femeie și-a comandat o rochie de mireasă de pe internet. Când a deschis coletul rămas mască. Ce a descoperit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x