Antena Căutare

O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Ce voia să îi facă femeii

Anunțul unei mirese a devenit rapid cunoscut pe Internet. Femeia a publicat un mesaj prin care voia să angajeze un străin pentru a „scăpa” de soacra sa în ziua nunții.

mireasă și mire, pe fundal alb. mirele e îmbrăcat în costum negru și e cu spatele, mireasa e blondă, îmbrăcată în alb și are buchet
Mireasa a publicat un anunț prin care căuta o soluție inedită pentru a avea o nuntă liniștită | Shutterstock

O femeie din Statele Unite ale Americii a publicat un anunț inedit pe platforma Craiglist. În timp ce alte femei caută decorațiuni sau servicii pe platformă înainte de marele eveniment, femeia a avut un plan inedit.

Ea a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că viitoarea soacră nu îi va strica nunta.

Potrivit miresei, viitoarea sa soacra are o personalitatea narcisistă. Femeia se temea că aceasta va cauza tensiuni la nuntă, motiv pentru care a decis să angajeze un bărbat pentru a o distrage.

O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta

Anunțul de 1.000 de dolari avea titlul „Wedding Date Wanted for Mother-in-Law” (Caut întâlnire pentru soacra mea), potrivit Insider.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie a anulat nunta. Nu a putut să treacă peste gestul făcut de soacra și viitorul soț

Anunțul a fost publicat în urmă cu două luni, pentru o nuntă ce a avut loc în luna august. În mesaj, mireasa voia să angajeze un bărbat pentru două zile pentru a-i găsi un partener soacrei sale în ziua nunții.

Mireasa a pus la cale un plan prin care bărbatul venea la luna și avea scopul de a o distrage pe viitoarea soacră.

„Caut un partener pentru soacra mea, de vineri seară până sâmbătă seara pentru o nuntă din Hudson Valley, în luna august,” scria anunțul. „Are nevoie de atenție constantă și să fie supervizată. Probabil va purta alb și va încerca să pornească drame mici - jobul tău e să o distragi și să previi acele confruntări. O flatezi pentru două zile și câștigi ușor 1.000 de dolari.”

Anunțul includea și o listă de calificări pentru potențialul partener temporar. Printre acestea se numărau „să poată menține o conversație”, „dansator bun” și „are propriul costum pe care îl poate purta”.

Potrivit miresei, candidatul ideal trebuie „să fie capabil să pretindă că e un invitat care e interesat să stea și să danseze cu soacra”. Femeia a menționat și că „experiența cu persoanele narcisiste e un plus” pentru candidați.

Dincolo de „salariul” de 1.000 de dolari, mireasa a promis și mâncare, transport, subiecte de discuție și informații despre soacră pentru potențialul candidat. În plus, mireasa oferea și o cameră de hotel.

„Trimite o poză cu tine și o mică descriere în care ai inclus interesele/calificările tale. Trebuie să ne permiți și să verificăm trecutul tău, ca să ne asigurăm că facem totul în siguranță”.

Citește și: S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

Mai multe persoane au comentat despre planul pus la punct de mireasa a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Mulți dintre ei au felicitat-o pentru idee, scrie Bored Panda.

„Vreau să văd filmul thriller psihologic bazat pe nunta asta,” a scris un utilizator, urmat de un alt comentariu: „Persoana asta e un geniu”.

Nu se știe dacă mireasa a reușit să găsească, până la urmă, un partener care a putut să îi distragă soacra la nuntă.

Tripletele care nu își pot găsi parteneri. Care e motivul pentru care cele trei surori, Sherena, Kayley și Elise, nu au ... O mamă s-a dus să-și ia copilul de la școală, dar un comentariu făcut de o femeie a lăsat-o fără cuvinte. Ce a putut să-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x