Antena Căutare

O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Ce voia să îi facă femeii

Anunțul unei mirese a devenit rapid cunoscut pe Internet. Femeia a publicat un mesaj prin care voia să angajeze un străin pentru a „scăpa” de soacra sa în ziua nunții.

Mireasa a publicat un anunț prin care căuta o soluție inedită pentru a avea o nuntă liniștită

Shutterstock

O femeie din Statele Unite ale Americii a publicat un anunț inedit pe platforma Craiglist. În timp ce alte femei caută decorațiuni sau servicii pe platformă înainte de marele eveniment, femeia a avut un plan inedit.

Ea a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că viitoarea soacră nu îi va strica nunta.

Potrivit miresei, viitoarea sa soacra are o personalitatea narcisistă. Femeia se temea că aceasta va cauza tensiuni la nuntă, motiv pentru care a decis să angajeze un bărbat pentru a o distrage.

O mireasă a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta

Anunțul de 1.000 de dolari avea titlul „Wedding Date Wanted for Mother-in-Law” (Caut întâlnire pentru soacra mea), potrivit Insider.

Citește și: Motivul incredibil pentru care o femeie a anulat nunta. Nu a putut să treacă peste gestul făcut de soacra și viitorul soț

Anunțul a fost publicat în urmă cu două luni, pentru o nuntă ce a avut loc în luna august. În mesaj, mireasa voia să angajeze un bărbat pentru două zile pentru a-i găsi un partener soacrei sale în ziua nunții.

Mireasa a pus la cale un plan prin care bărbatul venea la luna și avea scopul de a o distrage pe viitoarea soacră.

„Caut un partener pentru soacra mea, de vineri seară până sâmbătă seara pentru o nuntă din Hudson Valley, în luna august,” scria anunțul. „Are nevoie de atenție constantă și să fie supervizată. Probabil va purta alb și va încerca să pornească drame mici - jobul tău e să o distragi și să previi acele confruntări. O flatezi pentru două zile și câștigi ușor 1.000 de dolari.”

Anunțul includea și o listă de calificări pentru potențialul partener temporar. Printre acestea se numărau „să poată menține o conversație”, „dansator bun” și „are propriul costum pe care îl poate purta”.

Potrivit miresei, candidatul ideal trebuie „să fie capabil să pretindă că e un invitat care e interesat să stea și să danseze cu soacra”. Femeia a menționat și că „experiența cu persoanele narcisiste e un plus” pentru candidați.

Dincolo de „salariul” de 1.000 de dolari, mireasa a promis și mâncare, transport, subiecte de discuție și informații despre soacră pentru potențialul candidat. În plus, mireasa oferea și o cameră de hotel.

„Trimite o poză cu tine și o mică descriere în care ai inclus interesele/calificările tale. Trebuie să ne permiți și să verificăm trecutul tău, ca să ne asigurăm că facem totul în siguranță”.

Citește și: S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

Mai multe persoane au comentat despre planul pus la punct de mireasa a oferit 1.000 de dolari unui străin pentru a se asigura că soacra nu îi va strica nunta. Mulți dintre ei au felicitat-o pentru idee, scrie Bored Panda.

„Vreau să văd filmul thriller psihologic bazat pe nunta asta,” a scris un utilizator, urmat de un alt comentariu: „Persoana asta e un geniu”.

Nu se știe dacă mireasa a reușit să găsească, până la urmă, un partener care a putut să îi distragă soacra la nuntă.

Tripletele care nu își pot găsi parteneri. Care e motivul pentru care cele trei surori, Sherena, Kayley și Elise, nu au ... O mamă s-a dus să-și ia copilul de la școală, dar un comentariu făcut de o femeie a lăsat-o fără cuvinte. Ce a putut să-...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x