Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

S-a îmbrăcat ca o mireasă la nunta fiului ei. Cât de mult semăna rochie soacrei cu cea a miresei

O soacră mare a fost criticată pentru că a apărut la nunta fiului ei într-o rochie de mireasă la nunta lui.

Cum a apărut o soacră îmbrăcată la nunta fiului ei

Shutterstock

O soacră mare din America Latină a devenit cunoscută în întreaga lume după ce au apărut poze de la nunta fiului ei.

Femeia a îmbrăcat o rochie de mireasă identică cu cea a miresei, noua sa noră. Imaginea cu soacra, mireasa și mirele a fost publicată pe rețlele de socializare, unde a strâns sute de comentarii, scrie Daily Mail.

Cum arată rochia de mireasă a soacrei

Imaginea a apărut pe grupul de Facebook That's It, I'm Wedding Shaming (Non Ban happy). Utilizatorii au comentat despre cum soacra nu ar fi trebuit să poarte o rochie de mireasă atât de similară cu cea a miresei.

Citește și: Mirele și mireasa care s-au ras în cap la propria nuntă. Motivul din spatele deciziei a emoționat o lume întreagă

Imaginea a ajuns și în ziarele locale, înainte să ajungă și pe Internet. În poză, soacra apare la brațul fiului ei. În partea cealaltă se află mireasa, singura diferență semnificativă între rochiile lor fiind o cingătoare cu cristale purtată de mireasă.

Soacra mică apare și ea în poză și nu pare fericită de decizia celelalte soacre de a purta o rochie de mireasă la nunta fiului său.

”Asta a fost într-un ziar în care oamenii bogați se mândresc cu petrecerile lor extravagante. În ziar au apărut și numele lor și cineva a luat-o și a spus ”atunci când soacra ta te urăște”,” a dezvăluit femeia care a publicat imaginea în grupul de Facebook.

”Aș fi rugat securitatea s-o dea afară,” a scris un utilizator sub imagine, urmat de un alt comentariu, ”Aș fi stropit-o cu Pinot Noir.”

”Inițial am crezut că e nuntă dublă, după am citit mesajul și mi-a luat o secundă să-mi dau seama cine a mireasa,” a scris alt utilizator.

”Am crezut că e un cuplu poligam pentru că mama clar arată ca a doua mireasă,” a scris altcineva.

”O soacră rea e mult mai nașpa decât un soț care habar nu are. Nu e bine deloc ce se întâmplă,” a scris altcineva.

Citește și: Cupluri de la Hollywood care s-au căsătorit în secret. Nimeni nu a știut că au făcut marele pas

Alți utilizatori au scris despre cum pare că soacra vrea să se mărite cu fiul ei: ”Nu înțeleg mamele care vor să arate de parcă se mărită cu fiii lor, e ciudat și scărbos.”

Recomandari