Antena Căutare

Mireasa s-a blocat de furie atunci când a văzut cum a putut să apară sora ei la nuntă! Chiar și invitații au crezut că nu văd bine

O mireasă a trăit surpriza vieții ei atunci când a văzut cum a putut să apară sora ei la nuntă. A dat-o afară de la petrecere, de față cu toți invitații.

Galerie
Furioasă, mireasa a dat-o afară de la petrecerea de nuntă pe sora ei | sursa foto: Profimedia/shutterstock

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o mireasă, chiar în ziua care trebuia să fie cea mai fericită din viața sa. Când a văzut cum a putut să apară sora ei la nuntă, tânăra și-a ieșit din minți și a dat-o afară de la petrecere. Cei prezenți la petrecere au fost uluiți de întâmplarea la care au asistat.

O mireasă a trăit surpriza vieții ei atunci când a văzut cum a putut să apară sora ei la nuntă

Se spune că nunta este unul dintre cele mai frumoase și fericite momente din viața unei persoane, însă o mireasă a avut parte de o surpriză nu tocmai plăcută atunci când a văzut cum a putut să apară chiar propria sora, la marele eveniment. Furioasă, mireasa nu i-a mai permis acesteia să ia parte la petrecere.

Citește și: Ce a putut să facă o soacră furioasă, chiar în ziua nunții. Femeia s-a dezlănțuit și i-a speriat pe invitați. Ce a pățit mireasa

Articolul continuă după reclamă

Supărată, femeia în vârstă de 25 de ani și-a luat inima în dinți și a povestit întreaga întâmplare pe internet, ca să ceară opinia oamenilor. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

După ce părinții au adoptat-o pe sora ei, cu doi ani mai mică decât ea (Jen), aceasta a încercat mereu să o facă pe aceasta să se simtă ca făcând parte din familie. Lucrurile au luat-o însă razna atunci când a venit ziua nunții acesteia.

Citește și: Cum a putut să apară o soacră, chiar la nuntă. Invitații s-au blocat când au văzut-o pe femeie. Gestul miresei, uluitor

„Ani de zile la rând, orice călătorie pe care o făceam, totul trebuia să fie pe placul lui Jen. Mâncam doar unde voia ea să mănânce. Ea îmi planifica toate petrecerile de ziua mea. Dacă nu obținea tot ceea ce își dorea, atunci făcea o criză de nervi. Cu toate astea, tot mă simțeam iubită și îngrijită de părinți, chiar dacă mă simțeam pe locul al doilea, mereu după Jen. Timpul a trecut și m-am logodit. Mie îmi place galben, soțului albastru, așa că am decis ca invitații mei să vină în galben, ai lui în albastru și prietenii comuni se pot îmbrăca în verde. Am vrut să fie o o nuntă aparte, colorată. Când a aflat, Jen s-a enervat și a zis că ei nu îi place galben, că o face să fie o apariție ștearsă. I-am zis că acestea sunt condițiile, dar nu a părut să înțeleagă. În ziua cea mare, cu nunta, Jen și-a făcut apariția într-o rochie mov. Înfuriată, am dat-o afară și nu i-am mai permis să vină la nuntă. Părinții au fost supărați pe mine, nu au vrut să înțeleagă că eu am avertizat-o pe Jen că acesta va fi deznodământul dacă nu se îmbracă în culorile impuse la nuntă. Mi-au zis că au crezut că e totul o glumă și că, de fapt, sunt crudă pentru faptul că am dat-o afară de la eveniment”, a dezvăluit mireasa, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și nu puțini au fost cei care au dat dreptate miresei.

Unele bănci din Italia acceptă plăți în parmezan. Cum funcționează mai exact împrumutul bancar și ce reprezintă gestul... Țeapa trăită de un român în vacanță în Turcia. A plătit pentru un sejur all-inclusive, dar a avut parte de o surpriză ne...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x