Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

O mireasă și-a anulat nunta, din cauza cavalerului de onoare! Mirele a jurat că n-o va ierta niciodată: „Nu mă pot opri din plâns”

Cu doar câteva zile înainte de a îmbrăca rochia de mireasă, o tânără și-a anulat nunta. Motivul pentru care a luat această decizie șocantă? Cavalerul de onoare! După ce a aflat adevărul, logodnicul ei nici nu mai vrea să audă de cea care ar fi trebuit să-i devină soție.

O mireașă și-a anulat nunta din cauza cavalerului de onoare

Profimedia

O nuntă anulată, un viitor distrus, bani aruncați pe apa sâmbetei și un mire umilit. Totul din cauza miresei și a cavalerului de onoare.

A sperat până în ultima clipă că își poate face logodnicul să se răzgândească, dar încăpățânarea lui a dus o mireasă mofturoasă în pragul disperării. Furioasă, tânăra și-a anulat nunta, apoi și-a vărsat amarul online, pe Reddit, sperând să primească sprijin de la „toate femeile care știu cât de dificil și stresant este să organizezi nunta perfectă”.

„Urma să mă căsătoresc sâmbătă, pe 16 noiembrie. Toate domnișoarele mele de onoare sunt superbe. Sincer, toate prietenele mele sunt foarte frumoase. Problema mea cea mai mare a fost cavalerul de onoare. Are un metru șaizeci și ar fi arătat ridicol stând lângă sora mea, la altar. Ca să nu mai spun că este foarte urât! Are sprâncenele unite și niște dinți îngrozitori. Când zâmbește, își arată toată dantura plus gingiile, care sunt mai mari decât dinții”, a scris mireasa.

Se pare că tânăra a dus o adevărată campanie de eliminare a cavalerulu de onoare din ceremonie, însă fără succes.

„Mi-am tot rugat logodnicul să îl așeze în capăt mereu, ca să poată fi decupat din fotografiile de nuntă sau, și mai bine, să aleagă pe altcineva. Nici n-a vrut să audă, motivând că acest prieten al său a cheltuit 10.000 de dolari pentru petrecerea burlacilor.

Nu mai rezist, plâng fără încetare de trei zile...I-am spus logodnicului meu că, în aceste condiții, vreau să anulăm nunta”, a adăugat tânăra.

Mireasa nu a primit sprijinul moral la care se aștepta. Comentariile au început să curgă, cititoarele spunându-i că este absurdă și că logodnicul ei este un bărbat norocos că a „scăpat de o nebună”.

Recomandari