„M-am întrebat dacă o să mor în rochia mea albă”. O mireasă splendidă, surprinsă de explozia din Beirut. Momentul a fost filmat! VIDEO

O mireasă splendidă a fost surprinsă de explozia din Beirut, în timpul unei ședințe foto ce era făcută într-un mod inedit, cu ajutorul unei drone. Momentul a fost filmat.

„M-am întrebat dacă o să mor în rochia mea albă”. O mireasă splendidă, surprinsă de explozia din Beirut. Momentul a fost filmat! VIDEO

În imaginile video se vede cum cameramanul filmează mireasa îmbrăcată într-o rochie albă elaborată, cu dantelă, trenă și voal, și cu buchetul de flori așezat pe jos, pe o stradă liniștită.

Apoi, când a mutat obiectivul peste umărul miresei, pentru a reda frumusețea întregii rochii, a avut loc explozia.

Mireasa s-a dezechilibrat, iar mirele a alergat către ea. Împreună, au fugit și s-au adăpostit într-un restaurant aflat în apropiere. Cei doi nu au fost răniți.

O navă din Republica Moldova ar fi implicată în tragedia din portul Beirut! Ce ar fi provocat exploziile. Președintele Libanului: „Este inacceptabil!”

„Am fost șocată. M-am întrebat ce s-a întâmplat și dacă voi muri”, a spus mireasa, după ce s-a întors la locul ședinței foto.

Potrivit unui bilanţ încă provizoriu, tragedia a cauzat moartea a 135 de persoane şi 5.000 de dispăruţi. Până la 300.000 de libanezi au rămas fără locuinţe.

Mărturiile românilor captivi în infernul din Beirut: ”E nenorocire. Sunt oameni care plâng după ce cei pe care i-au piedut!” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Aproape jumătate din Beirut este distrus, potrivit guvernatorului Marwan Abboud. El a estimat costurile pagubelor la peste trei miliarde de dolari.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri