Căutare Live

„M-am întrebat dacă o să mor în rochia mea albă”. O mireasă splendidă, surprinsă de explozia din Beirut. Momentul a fost filmat! VIDEO

O mireasă splendidă a fost surprinsă de explozia din Beirut, în timpul unei ședințe foto ce era făcută într-un mod inedit, cu ajutorul unei drone. Momentul a fost filmat.

„M-am întrebat dacă o să mor în rochia mea albă”. O mireasă splendidă, surprinsă de explozia din Beirut. Momentul a fost filmat! VIDEO

În imaginile video se vede cum cameramanul filmează mireasa îmbrăcată într-o rochie albă elaborată, cu dantelă, trenă și voal, și cu buchetul de flori așezat pe jos, pe o stradă liniștită.

Apoi, când a mutat obiectivul peste umărul miresei, pentru a reda frumusețea întregii rochii, a avut loc explozia.

Mireasa s-a dezechilibrat, iar mirele a alergat către ea. Împreună, au fugit și s-au adăpostit într-un restaurant aflat în apropiere. Cei doi nu au fost răniți.

O navă din Republica Moldova ar fi implicată în tragedia din portul Beirut! Ce ar fi provocat exploziile. Președintele Libanului: „Este inacceptabil!”

„Am fost șocată. M-am întrebat ce s-a întâmplat și dacă voi muri”, a spus mireasa, după ce s-a întors la locul ședinței foto.

Potrivit unui bilanţ încă provizoriu, tragedia a cauzat moartea a 135 de persoane şi 5.000 de dispăruţi. Până la 300.000 de libanezi au rămas fără locuinţe.

Mărturiile românilor captivi în infernul din Beirut: ”E nenorocire. Sunt oameni care plâng după ce cei pe care i-au piedut!” Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Aproape jumătate din Beirut este distrus, potrivit guvernatorului Marwan Abboud. El a estimat costurile pagubelor la peste trei miliarde de dolari.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri