Antena Căutare

O nouă înregistrare video ar putea dovedi existența extratereștrilor? Un OZN, surprins în ZONA 51, baza militară secretă a armatei americane (VIDEO)

Filmarea bizară pare să înregistreze un obiect zburător. Acesta emite o lumină ciudată atunci când se deplasează. Se crede că înregistrarea a fost realizată în anii '80 sau '90.

Filmarea bizară pare să înregistreze un obiect zburător. Acesta emite o lumină ciudată atunci când se deplasează. Se crede că înregistrarea a fost realizată în anii '80 sau '90.

Zona 51 din Nevada este cunoscută pentru poveştile, teoriile conspiraţiilor şi imaginile ciudate înregistrate. Complexul militar este bine păzit, fiind situat între un lanţ muntos şi fundul unui lac secat.

Vânătorii de OZN-uri de la SecureTeam 10 au publicat înregistrarea video și sunt de părere că ar fi vorba despre un obiect zburător extraterestru, care, spun ei, s-ar ascunde in misterioasa baza militara, scrie dailymail.co.uk. In imagini, se poate vedea un obiect care zboară din ce în ce mai sus și apoi dispare, emițând o lumina ciudată.

"Este una dintre cele mai ciudate filmări din domeniul vânătorilor de OZN-uri", mărturisește Tyler Glockner, cel care conduce SecureTeam 10. Acesta este de părere că imaginile au fost surprinse în anii '80-'90

ZONA 51 a creat numeroase controverse, de-a lungul timpului, devenind un punct fierbinte al teoriilor conspirationale. Inca din 1970, vânătorii de comori cred că acolo sunt ascunse tehnologii extraterestre.

Cascada Bigăr, desemnată drept cea mai frumoasă cascadă unică din lume, a fost redeschisă publicului. O mare companie am... Un român dă lumii întregi o lecţie de solidaritate! După atentatul din Manchester, doarme în stradă, aproape de locul co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x