Antena Căutare

O pictura dintr-o biserica romaneasca anunta atentatele de la 11 septembrie 2001

Mii de credinciosi care au trecut pragul bisericii din satul draganescu, in care slujea parintele Arsenie Boca, au putut vedea picturile despre care se spune ca ascund profetii. Peretii lacasului de cult au fost pictati in culori calde si pastelate, iar pe sectiunea pictata de Arsenie Boca in 1968 exista cateva indicii care demonstreaza ca parintele a previzionat atacurile teroriste asupra turnurilor gemene din New York, din 11 septembrie 2001.

In 1968, parintele Arsenie Boca a inceput sa picteze pronaosul bisericii din Draganescu. El a strecurat cateva imagini premonitorii, neobisnuite prin actualitatea lor: telefonul mobil, turnurile gemene din New York si naveta Discovery.

Potrivit Jurnalului National, picturile sunt insotite si de urmatorul mesaj: „Faradelegile atrag pedeapsa pe pamant”. Alaturi apar imaginile care anuntau evenimentele ce aveau sa cutremure lumea: terorismul, modificarea genetica, globalizarea sau secularizarea bisericii.

Foto: crestinotodox.ro

Citeste si:

11 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie. Aproape 3000 de persoane si-au pierdut viata

Romania in colaps: seceta a afectat productia de cacadara!... Jucarii la moda pentru oamenii bogati: Iahturi de lux cu piscina retractabila si trambulina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x