Antena Căutare

O profesoară a devenit celebră pe internet! Și-a lăsat mască elevii! Cum a venit în clasă pentru o lecție de anatomie – FOTO

O profesoară din Spania a devenit celebră pe internet după ce și-a lăsat mască elevii la o oră de anatomie, pentru care s-a pregătit special.

O profesoară a devenit celebră pe internet! Și-a lăsat mască elevii! Cum a venit în clasă pentru o lecție de anatomie – FOTO Galerie
Verónica Duque

Profesoara Verónica Duque, din orașul Valladolid din Spania, a venit la ora de anatomie pentru elevii ei de opt și nouă ani îmbrăcată într-un costum ce arată unde sunt situate organele.

Imaginile cu profesoara îmbrăcată în costumul special pentru lecția de anatomie au fost publicate pe internet de soțul acesteia.

O profesoară a devenit celebră pe internet! Și-a lăsat mască elevii! Cum a venit în clasă pentru o lecție de anatomie – FOTO

Verónica Duque

„Sunt foarte mândru de acest vulcan de idei pe care sunt norocos să îl am drept soția mea. Astăzi le-a oferit o lecție de anatomie elevilor ei într-un mod extrem de original, iar copiii au fost uluiți”, a scris soțul profesoarei.

Ideea acestei profesoare a generat numeroase comentarii pozitive pe internet. „Este nevoie de mai mulți astfel de profesori”, a fost una dintre reacții.

Parada Brăduţilor pentru Vise Împlinite, la Bistriţa... Crăciun de poveste în inima Maramureșului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x