Antena Căutare

O romanca de 14 ani a cucerit China cu frumusetea ei

O romanca de 14 ani a plecat din nordul tarii si a cucerit lumea cu frumusetea ei. Lorena Sandu a reusit sa castige locul al doilea la celebrul concurs Elite Look Model de la Shanghai. De pe aceleasi podium s-au lansat in lumea modei Cindy Crawford, Linda Evanghelista sau Heidi Klum. Lorena a ajuns in modeling din intamplare si acum e sigura ca poate visa la orice. Mai ales ca se va intoarce acasa mai bogata cu 100.000 de dolari, premiul castigat la concurs.

La 14 ani, fata cu ochi albastri e fericita. Are lumea la picioare. Lorena Sandu a plecat din nordul tarii sa-si castige faima la Shanghai, la unul dintre concursurile de frumusete celebre ale planetei si a iesit pe locul al doilea.

Cautatorii de talente in moda au pus ochii pe Lorena intamplator. Chiar fata povesteste ca era la cumpãrãturi cu mama ei, cand a fost remarcata. Nici nu visa atunci ca, in doar doua luni, va ajunge la capatul lumii, in lumina reflectoarelor.

“Cand m-a trezit avut senzatia ciudata ca trebuie sa merg la scoala, dar cand am deschis ochii, mi-am dat seama ca sunt in Shanghai, la finala concursului Elite Model Look”, a scris Lorena pe Facebook.

Lorena se va intoarce in Romania mai bogata cu 100.000 de dolari, dar si cu amintiri de neuitat din Shanghai. In tabara de pregatire a facut de toate, de la sedinte foto, pana la sedinte de tai-chi. In cele 10 zile cate au stat in China, Lorena si celelalte modele nu au ratat niciun obiectiv turistic, de la templele budiste, pana la pagode si piete.

A aparut prima limuzina subacvatica... Licitatie pentru o scrisoare codificata a lui Napoleon. A fost vanduta cu 150.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x