Antena Căutare

O singură eșarfă, zeci de moduri de a o lega! E ca și cum zi de zi ai purta altceva! Trebuie să încerci! GALERIE FOTO

Nu numai cravatele se pt lega în diverse moduri, ci și eșarfele! Nu îți vine să crezi? Ei, bine, atunci doar imaginile de mai jos te pot convinge! 

Nu numai cravatele se pt lega în diverse moduri, ci și eșarfele! Nu îți vine să crezi? Ei, bine, atunci doar imaginile de mai jos te pot convinge!

În stil european, cu nod italienesc sau franțuzesc, în jurul gâtului: toate aceste trenduri pot fi obținute cu ajutorul unei singure eșarfe și al unui strop de iscusință! Rezultatul? Ținute accesorizate diferit și impresia că porți mereu altceva!

Iar dacă te plictisești de oricare stil, nu îți mai rămâne decât să-ți transformi eșarfa într-un adevărat poncho strâns cu o curea!

Vei fi de-a dreptul irezistibilă! Însă vei putea face asta doar cu o eșarfă mai lată, oversized! Iar pentru boema din tine, îți propunem un alt truc: un nod ascuns bine la spate și o eșarfă care îți va conferi un rafinament aparte!

Imagini cum n-ai mai văzut până acum! Nuntă ţigănească de Cartea Recordurilor. Mireasa a avut rochia cusută cu fir de au... Cum a pus pe fugă o femeie un crocodil. S-a folosit de un obiect banal și aparent...inofensiv! VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x