Antena Căutare

O șoferiță a găsit un bilet pe geamul mașinii. Când l-a citit, acesteia nu i-a venit să creadă. Ce a primit de la un necunoscut

O femeie a mers să facă niște cumpărături la un magazin, dar când s-a întors la mașină a găsit un bilet lăsat pe geam. Șoferița a trăit o surpriză de proporții atunci când a a citit mesajul și a văzut ce a primit de la un necunoscut.

imagine cu farurile unei masini de culoare rosie Galerie
O femeie a descoperit un bilet neașteptat în geamul mașinii sale | sursa foto: Shutterstock

Aceasta a fost atât de uimită de cele întâmplate, încât a dezvăluit totul prin intermediul unui clip video publicat pe TikTok, iar imaginile au devenit imediat virale în toată lumea.

O femeie a găsit un bilet lăsat pe geamul mașinii sale și a trăit o surpriză de proporții

O tânără a decis să meargă să facă niște cumpărături la un supermarket. Când s-a întors la mașină, aceasta a observat că avea un bilet lăsat pe geam. Știa că parcase bine și că nu a încălcat regulile de circulație, așa că nu avea cum să fie vorba despre o amendă.

Curioasă, șoferița a luat biletul și l-a citit, iar surpriza ei a fost una de proporții. Un alt șofer i-a lăsat un mesaj prin care îi explica faptul că i-a lovit mașina, dar fiindcă nu își poate permite s-o repare, îi lasă ceva în schimb. Lângă hârtie, domnișoara cu pricina a găsit două tablete de ciocolată.

Citește și: O femeie a găsit pe stradă o pisică și a decis s-o ia acasă. Ceea ce a urmat a lăsat-o fără cuvinte

Apoi, aceasta a descoperit că mașina sa a fost destul de grav lovită, dar gestul șoferului a surprins-o atât de mult, încât a decis să facă un clip video pentru TikTok în care povestește toate cele întâmplate. Imaginile au devenit imediat virale, adunând mai bine de cinci milioane de vizualizări. Așa cum era de așteptat, părerile au fost împărțite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unii au lăudat gestul bărbatului și au considerat că e de apreciat faptul că a făcut ceva, cât de mic, pentru a-și repara greșeala. Alții, ceva mai critici, au presupus că totul a fost făcut intenționat, ca parte dintr-o farsă de prost gust, arată cei de la mirror.co.uk.

În situațiile de genul acesta, un șofer care lovește o mașină are două variante. Prima și cea indicată este aceea de-a lăsa datele sale de contact pe geamul mașinii lovite, pentru a suporta parțial sau total costurile reparației.

Citește și: Dorian Popa, incident neașteptat în trafic. Artistul a dezvăluit că un bărbat a încercat să îl lovească cu mașina

A doua, deloc recomandată (dar des folosită) este aceea în care vinovatul se preface că nimic nu s-a întâmplat și pleacă, pentru a scăpa de cheltuieli.

În cazul de față, vinovatul a recunoscut fapta și a făcut un gest pe măsura puterilor sale: i-a lăsat femeii niște ciocolată, ca să mai „îndulcească” puțin situația.

Deși nu a fost încântată să își descopere mașina lovită, tânăra a apreciat totuși că omul s-a gândit să îi mai ia din gustul amar. Clipul video publicat de aceasta pe TikTok a adunaat milioane de vizualizări și a devenit astfel viral în toată lumea.

Creatura bizară pe care a găsit-o un bărbat în timp ce se plimba. A rămas fără cuvinte când a înțeles peste ce a dat, de... Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x