Un video de pe TikTok a ajuns viral după ce îi alerta pe șoferi în legătură cu un semn descoperit pe mașină. "Sunați la poliție"

Un incident bizar a determinat un tătic șofer să ofere un sfat prețios conducătorilor auto.

Un tată de gemeni a povestit într-o video care a devenit viral pe TikTok că atunci când apare scris “1F” pe geamul din spate al mașinii, e cazul să sunați la poliție și iată și de ce.

Shutterstock

Un tată de gemeni a povestit într-o video care a devenit viral pe TikTok că atunci când apare scris “1F” pe geamul din spate al mașinii, e cazul să sunați la poliție și iată și de ce. Cazul bizar a atras atenția tuturor.

Bărbatul, olandez la origine, povestește că în prezent, fiind mutat în America, a constat că în parcare mașina lui fusese marcată cu un fel de cretă alba, pe geamul din spate.

Acest tip de însemnări ciudat ar trebui să fie un semnal de alarmă care să vă ajute și să vă salveze viața.

Însemnările făcute pe mașini ar putea avea o semnificație sumbră

“Dacă vedeți vreodată asta pe geamul din spate al mașinii, ar trebui să știți că cineva vă marcheze intenționat mașina”, spune tatăl.

@dutchintheusa

##greenscreen Be aware, be safe ##marked ##fyp ##foryou ##viral ##momsoftiktok ##parents ##psa ##safety @joshuacrocker2

♬ original sound - Dutchintheusa

Marcajul “1F” reprezintă “o femeie”, iar asta înseamnă că cineva, precum un pedofil sau violator, targetează acea mașină știind că aparține unei femei sau unei familii în care e o femeie sau o fată.

“În cel mai bun caz, sunteți ținta lor. În cel mai rău caz, ei sunt deja prin cartier și pândesc”, a mai adăugat bărbatul în videoclipul care a devenit viral. Tot ce trebuie făcut în acel moment este să sunați la poliție și să explicați incidentul pentru a preveni o nenorocire.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o pungă de salată, dar când a privit înăuntru a rămas fără cuvinte. Ce a găsit Zara Bailey

De asemenea, fiind tată, el i-a sfătuit pe șoferii auto să nu își pună pe mașini, pe geamul din spate, stickere de familie, precum cele cu “bebeluș la bord” pentru că asta ar putea atrage pedofilii.

Video-ul viral pe TikTok a primit mii de comentarii, iar mulți dintre utilizatori i-au mulțumit bărbatului pentru sfat, în timp ce alții au spus că exagerează.

Ce spun experții despre acest incident

Potrivit Departamentului de Poliție Eureka, “nu există nicio dovadă clară că aceste incidente locale au legătură cu răpiri sau traficul de carne vie sau dacă e vreo farsă”.

Citește și: Ochii unei pisici sunt atât de mari încât toți cred că e o ființă din altă lume. Cum arată felina

Polițiștii de la acest department de poliție îi îndeamnă pe cetățeni să continue să fie atenți la orice activitate suspicioasă și să anunțe imediat autoritățile dacă au motive întemeiate să se simtă în pericol.

Mulți oameni tind să creadă că aceste semne de pe mașini sunt de fapt o înscenare și nu au legătură cu traficul de persoane și toată mafia din spatele acestor rețele periculoase.

Ultimele știri