Antena Căutare

Coșmar de nedescris pentru o stewardesă care a ajuns în spatele gratiilor, în Dubai: ”Două luni am trăit numai cu pâine și cu apă!”

O tânără în vârstă de 23 de ani, de profesie stewardesă, a trăit două luni cumplite după ce a fost arestată în Dubai. În tot acest timp, ea s-a hrănit numai cu pâine și apă. 

Coșmar de nedescris pentru o stewardesă care a ajuns în spatele gratiilor, în Dubai: ”Două luni am trăit numai cu pâine și cu apă!” Galerie
Coșmar de nedescris pentru o stewardesă care a ajuns în spatele gratiilor, în Dubai: ”Două luni am trăit numai cu pâine și cu apă!” | Facebook

Derrin Crawford, o studentă din Marea Britanie, a fost arestată după un raid al poliției în apartamentul unui bărbat unde au fost găsite jointuri de canabis.

Tânăra a fost arestată pe 21 iunie, în aceeași seară în care îl cunoscuse pe bărbatul respectiv, iar după patru zile a fost lăsată să vorbească cu familia ei.

„Ar trebui violate. La modul cu picioare-n gură, să-i dai cu palme!”. Vloggerul Colo a primit o amendă uriașă, dar scapă e închisoare. Câți bani va trebui să plătească. VIDEO

Deși oamenii legii au anunțat-o că va fi eliberată dacă testul antidrog va fi negativ, acest lucru nu s-a întâmplat. Au trecut două luni până când britanica a putut să iasă ddin spatele gratiilor, iar în tot acest timp a trăit momente de coșmar.

Coșmar de nedescris pentru o stewardesă care a ajuns în spatele gratiilor, în Dubai: ”Două luni am trăit numai cu pâine și cu apă!”

“Este nevinovată, a fost doar la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit. Poliția a încercat să o interogheze, ea nici măcar nu îl știa pe tipul acela. Când a fost arestată i-a fost confiscat telefonul, a reușit să mă contacteze câteva zile mai târziu. N-a mâncat și n-a dormit zile întregi. Are numai 23 de ani și e atât de speriată”, a spus sora tinerei.

Prima pedeapsă dată în cazul atacului terorist de la Manchester. Fratele tânărului care s-a aruncat în aer omorând 22 de oameni, condamnat la 55 de ani de închisoare

Viața lui Derrin nu a fost deloc simplă, întrucât ea și-a pierdut mama pe când avea doar 11 ani, iar la scurt timp, mătușa, care se ocupa de ea. Ea s-a mutat în Dubai în 2018, după ce a obținut un post de stewardesă.

Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!”... Momentul emoționant în care o femelă elefant își reîntâlnește fiica după 12 ani, într-o grădină zoo din Germania. Imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x