Antena Căutare

O tânără a descoperit că iubitul o înșală după ce acesta a avut un coșmar. Ce a făcut Bailey Hunter pare desprins din filme

O tânără a povestit în ce mod complet neașteptat a descoperit că partenerul său o înșală cu o altă femeie. Totul a ieșit la iveală atunci când iubitul său a avut un coșmar.

o femeie stand in pat alaturi de un barbat Galerie
O femeie a povestit cum a reușit să descopere faptul că iubitul său o înșală | sursa foto: Shutterstock

Bailey Hunter avea de ceva timp o relație cu un tânăr și lucrurile păreau să merg bine, până într-o noapte, când partenerul său a avut un coșmar.

Acesta a fost momentul în care femeia și-a dat seama că iubitul său o înșală. Ceea ce a urmat însă pare desprins din filme.

O tânără a descoperit că iubitul o înșală după ce acesta a avut un coșmar

Bailey Hunter a povestit în cadrul unui clip video publicat pe TikTok cum a reușit să descopere faptul că partenerul său este infidel. Deși relația lor părea una fericită, un mic incident l-a dat de gol pe iubitul său. În timpul unei nopți, bărbatul a avut un coșmar și în scurt timp a ieșit la iveală și faptul că avea o relație cu altă persoană.

Citește și: O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol

Frumoasa brunetă dormea liniștită atunci când iubitul său a avut un vis mai intens și a strigat, clar și răspicat, numele complet al unei femei.

„M-am dat jos din pat și am căutat numele respective pe Facebook. După ceva timp am găsit-o și am descoperit că era o femeie măritată și cu copii. Am decis să nu acord importanță”, a dezvăluit tânăra în cadrul clipului video de pe TikTok.

Atunci când s-a trezit, aceasta l-a întrebat pe iubitul său cine este persoana al cărui nume l-a rostit și explicația acestuia a fost una simplă, căci s-a referit la ea ca la o colegă de liceu. Și fiindcă nu s-a lăsat convinsă de acest răspuns, Bailey Hunter a decis să îi trimită femeii cu pricina un mesaj, întrebând-o dacă a vorbit recent cu iubitul său. Un alt semnal de alarmă ce a arătat că bărbatul o înșală a fost chiar modul în care i-a răspuns aceasta.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok

„Felul în care mi-a răspuns la întrebare m-a pus și mai mult pe gânduri. Mi-a zis că ar trebui să îmi văd de treburile mele, fiindcă eu sunt doar fosta lui iubită nebună. I-am spus că sunt, de fapt, actuala iubită, fiindcă el locuiește în casa mea, îi plătesc facture la telefonul mobil, îmi conduce mașina și este iubitul meu, din toate punctele de vedere”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Sătulă de toate semnele de întrebare pe care le avea, aceasta a decis să facă pe detectivul. A urmărit pe factură apelurile înregistrate și a găsit, într-adevăr, un apel suspect, de 45 de minute. Bărbatul a continuat să nege o posibilă aventură. Supărată, femeia i-a cerut o pauză și l-a rugat să plece din casa ei. Peste câteva zile, când l-a căutat ca să-i dea telefonul înapoi, bărbatul a zis că nu îi mai înapoiază obiectul. Acesta a fost momentul în care tânăra a declarat telefonul luat la abonament ca fiind pierdut, pentru ca fostul iubit să nu îl mai poată folosi.Și ca să se răzbune, aceasta i-a vândut mașina și toate lucrurile, dându-i astfel o lecție de neuitat.

Se pregăteau de nuntă atunci când iubita i-a spus ce ritual bizar are familia ei, în noaptea nunții. Ce a dezvăluit tână... După ce și-a mărit de cinci ori bustul, Tara Jayne McConachy își face o nouă operație. Ce implanturi vrea să-și pună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x