Antena Căutare

Se pregăteau de nuntă atunci când iubita i-a spus ce ritual bizar are familia ei, în noaptea nunții. Ce a dezvăluit tânărul

Un tânăr se pregătea de nuntă atunci când logodnica sa i-a spus ce ritual bizar urmează să se întâmple, chiar în noaptea nunții. Dezvăluirile omului au devenit virale pe internet și au uimit oameni din întreaga lume.

imagine cu o mireasa si un mire tinand o lumanare in maini Galerie
Un tânăr a dezvăluit pe internet ce ritual bizar i-a impus familia miresei | sursa foto: Shutterstock

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a realizat într-o bună zi că și-a găsit în iubita lui femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții, așa că a cerut-o în căsătorie. Cu puțin timp înainte de nuntă, nu mică a fost surpriza acestuia atunci când a aflat prin ce ritual bizar trebuie să treacă alături de mireasa sa, chiar în noaptea nunții.

Tânărul a povestit totul pe celebra platformă Reddit și oameni din întreaga lume au reacționat imediat, uimiți fiind de detaliile prezentate de viitorul mire.

Un bărbat a aflat de la viitoarea sa mireasă prin ce ritual bizar trebuie să treacă în noaptea nunții

Tânărul în vârstă de 23 de ani a dezvăluit întreaga întâmplare ciudată prin care a trecut pe Reddit, în urmă cu ceva timp. Fericit că și-a întâlnit partenera perfectă și că relația este una ce se poate transforma într-o căsnicie frumoasă, acesta a decis să facă marele pas și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa. Ea a acceptat și, așa cum era de așteptat, după un timp au început și pregătirile pentru nuntă. Doar că, atunci când s-a apropiat data marelui eveniment, tânărul a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a aflat prin ce ritual bizar trebuie să treacă în noaptea nunții.

Citește și: Rugămintea de neimaginat a unei mirese către domnișoara sa de onoare. Ce a putut să-i ceară

„La scurt timp după ce ne-am logodit am observat ceva bizar. Verii iubitei mele au început să facă tot mai des glume despre noaptea nunții. Mi s-a părut ciudat, fiindcă sunt mai mult decât sigur că familia ei știe faptul că deja am mai dormit împreună, din moment ce împărțim patul în vacanțe și călătorii. Într-o seară discutam planurile despre nuntă și încercam să decidem unde vom petrece luna de miere, mai ales în contextul pandemiei de Covid-19. Chiar în timp ce ne gândeam, iubita mi-a spus că nu vom avea nevoie de un dormitor matrimonial din prima seară. Acesta a fost momentul în care mi-am pus un semn de întrebare”, a dezvăluit bărbatul pe Reddit.

Curios de reacția logodnicei sale, acesta a întrebat care este motivul, iar răspunsul ei l-a uimit din plin. Tânăra i-a explicat faptul că vor dormi acasă la părinții ei în noaptea nunții. Așa a aflat la ce ritual bizar trebuie să participe.

Citește și: Bărbatul care spune că soția "a stricat" toate pozele de la nunta lor cu un singur lucru. Care e supărarea lui

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ulterior, când familia a aflat de refuzul tânărului, mama soacră i-a adus tot felul de reproșuri cu privire la faptul că nu respectă tradițiile familiei, care sunt foarte vechi și importante.

Așa cum era de așteptat, internauții au reacționat imediat și l-au sfătuit pe tânăr să nu facă nimic din ceea ce nu își dorește, mai ales în noaptea nunții sale. Nu se știe exact care a fost deznodământul, dar cu siguranță postarea sa de pe Reddit a devenit virală.

Un bărbat și-a cumpărat o carte de la magazin și a găsit un bilet înăuntru. Când l-a citit, Dean Cuthbert a rămas uluit... O tânără a descoperit că iubitul o înșală după ce acesta a avut un coșmar. Ce a făcut Bailey Hunter pare desprins din fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x