Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok

Atunci când a aflat că soțul său a înșelat-o cu vecina, o femeie a decis să se răzbune pe partenerul său de viață în cel mai neașteptat mod posibil. Filmarea a ajuns virală pe TikTok.

O femeie a făcut senzație cu dezvăluirea sa de pe TikTok

sursa foto: Shutterstock

Andrea Owen a reușit să facă senzație cu o dezvăluire complet neașteptată pe care a făcut-o pe TikTok, prin intermediul unui clip video. Femeia a dezvăluit cum a ales să se răzbune pe soțul său, în urmă cu ceva timp, atunci când a descoperit că acesta o înșelase.

Clipul video postat de ea pe celebrul site a adunat în prezent mai bine de trei milioane și jumătate de vizualizări. Ce „lecție” a primit vinovatul și de ce s-au amuzat oameni din întreaga lume?

Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, când a descoperit că a înșelat-o cu vecina

Andrea Owen este autoare de cărți, speaker motivațional și o persoană cu zeci de mii de urmăritori pe Instagram și TikTok. Recent, femeia a decis să povestească în ce mod complet neașteptat i s-a încheiat căsnicia, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

Era în anul 2006 atunci când doamna cu pricina a descoperit faptul că soțul său are o aventură cu una dintre vecine de mai bine de șapte luni. Atunci când aceasta a rămas însărcinată, relația lor nu a mai putut să fie ascunsă.

@heyandreaowen

Do not do this at home. ##authorsoftiktok ##narcrecovery ##narcissistsurvivor ##narcissistabuse ##divorcedwomen ##crazystory ##mentalbreakdown

♬ Gnarls Barkley Crazy Stephen Kramer Glickman - Gustavo Rocque

„În 2006 am aflat că soțul meu trăia de șapte luni cu una dintre vecine, pe care a lăsat-o și însărcinată. Așa că am luat o foarfecă și am făcut câte o gaură în absolut fiecare pereche de chiloți, pantaloni scurți sau lungi pe care îi avea el. Apoi i-am lăsat un bilet în care am scris: Din moment ce îți e foarte greu să ții pantalonii pe tine, am decis să te ajut”, a fost dezvăluirea făcută de femeie, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: După ce a slăbit 38 de kg s-a răzbunat pe toți bărbații care i-au spus că este "grasă". Cum arată în prezent Kelly Osbourne

Clipul video postat de femeie pe TikTok a adunat milioane de vizualizări și a stârnit diferite reacții. Unii s-au amuzat din plin, în timp ce alții au lăudat imaginația doamnei cu pricina.

Andrea Owen are numeroase clipuri video postate pe pagina sa oficială de TikTok în care vorbește despre tot felul de subiecte ce au legătură cu viața de cuplu sau cu relațiile amoroase.

Citește și
Dana Roba, schimbată total de când a renunțat la luminile reflectoarelor. S-a căsătorit și are doi copii
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Dana Roba, schimbată total după ce a devenit cunoscută pentru scandalurile de la tv. Cum mai arată acum și cu ce se ocupă
Omar Arnaout și logodnica lui, imagine romantică. Miruna este o tânără foarte frumoasă
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
Omar Arnaout și logodnica lui, Miruna, imaginea emoționantă de pe rețelele de socializare. Cum au apărut cei doi
colaj de imagini cu ionut cercel si petrica cercel
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Prima declarație a lui Ionuț Cercel după ce l-a pierdut pe tatăl său, Petrică Cercel. Ce mesaj a postat
Mai multe articole
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri