Antena Căutare

Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, care a înșelat-o cu vecina. Filmarea e virală pe TikTok

Atunci când a aflat că soțul său a înșelat-o cu vecina, o femeie a decis să se răzbune pe partenerul său de viață în cel mai neașteptat mod posibil. Filmarea a ajuns virală pe TikTok.

imagine cu o femeie folosind o foarfeca
O femeie a făcut senzație cu dezvăluirea sa de pe TikTok | sursa foto: Shutterstock

Andrea Owen a reușit să facă senzație cu o dezvăluire complet neașteptată pe care a făcut-o pe TikTok, prin intermediul unui clip video. Femeia a dezvăluit cum a ales să se răzbune pe soțul său, în urmă cu ceva timp, atunci când a descoperit că acesta o înșelase.

Clipul video postat de ea pe celebrul site a adunat în prezent mai bine de trei milioane și jumătate de vizualizări. Ce „lecție” a primit vinovatul și de ce s-au amuzat oameni din întreaga lume?

Cum s-a răzbunat o femeie pe soțul său, când a descoperit că a înșelat-o cu vecina

Andrea Owen este autoare de cărți, speaker motivațional și o persoană cu zeci de mii de urmăritori pe Instagram și TikTok. Recent, femeia a decis să povestească în ce mod complet neașteptat i s-a încheiat căsnicia, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Cum s-a răzbunat o femeie pe prietena sa, care a avut o aventură cu soțul său. Imaginile fac senzație

Era în anul 2006 atunci când doamna cu pricina a descoperit faptul că soțul său are o aventură cu una dintre vecine de mai bine de șapte luni. Atunci când aceasta a rămas însărcinată, relația lor nu a mai putut să fie ascunsă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„În 2006 am aflat că soțul meu trăia de șapte luni cu una dintre vecine, pe care a lăsat-o și însărcinată. Așa că am luat o foarfecă și am făcut câte o gaură în absolut fiecare pereche de chiloți, pantaloni scurți sau lungi pe care îi avea el. Apoi i-am lăsat un bilet în care am scris: Din moment ce îți e foarte greu să ții pantalonii pe tine, am decis să te ajut”, a fost dezvăluirea făcută de femeie, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Citește și: După ce a slăbit 38 de kg s-a răzbunat pe toți bărbații care i-au spus că este "grasă". Cum arată în prezent Kelly Osbourne

Clipul video postat de femeie pe TikTok a adunat milioane de vizualizări și a stârnit diferite reacții. Unii s-au amuzat din plin, în timp ce alții au lăudat imaginația doamnei cu pricina.

Andrea Owen are numeroase clipuri video postate pe pagina sa oficială de TikTok în care vorbește despre tot felul de subiecte ce au legătură cu viața de cuplu sau cu relațiile amoroase.

Participantele la un concurs de frumusețe din Brazilia au pozat nud, acoperite doar de vopsea. Care a fost motivul... Care e mama și care e fiica? Toți le dau aceeași vârstă, deși le despart peste 2 decenii. Câți ani au femeile din imagin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x