Antena Căutare

O tânără a mers la salon ca să își pună unghii cu gel, dar în scurt timp a trăit un adevărat coșmar. Ce i s-a întâmplat

O femeie a mers la salon ca să își pună unghii cu gel, dar în scurt timp a devenit protagonista unui adevărat coșmar.

Galerie
Tânăra a mers la spital și medicul i-a spus ce a pățit la una dintre un unghii, de fapt | sursa foto: Profimedia

În ultimii ani, unghiile cu gel au devenit tot mai folosite și apreciate de femei din întreaga lume pentru faptul că îți permit să ai o manichiură impecabilă timp de câteva săptămâni, cu mult mai mult decât în cazul unei manichiuri clasice.

Totuși, pentru o tânără, experiența cu unghiile cu gel s-a transformat într-un real coșmar pe care în mod sigur nu îl va putea uita prea curând.

O tânără a mers la salon ca să își pună unghii cu gel, dar în scurt timp a trăit un adevărat coșmar. Ce i s-a întâmplat

Aceasta este neobișnuita și neplăcuta situație prin care a trecut o tânără pe nume Rosa Vallis. Într-o zi, aceasta a mers la salon ca să își pună unghii false cu gel. Deși Inițial a fost extrem de încântată de cum arătau mâinile sale, un adevărat coșmar a urmat.

Articolul continuă după reclamă

După doar câteva zile, tânăra a observat faptul că ceva nu este în regulă cu una dintre unghii. Acesta a fost momentul în care a mers la spital și, după un control amănunțit, medicul i-a spus că a făcut o infecție la unghie.

Citește și: O tânără și-a pus unghii cu gel, dar în câteva zile a făcut o descoperire ce a speriat-o din plin. Ce s-a întâmplat

Degetul cu pricina i-a fost bandajat și a primit antibiotice, însă femeia nu și-a putut slava unghia și a fost nevoită să smulgă unghia falsă de pe cea naturală, iar întreaga experiență a fost una cât se poate de dureroasă.

„Nu merită să îți pui așa ceva”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rosa Vallis a filmat totul și a atătat dovada, iar clipul video publicat pe pagina sa de TikTok a devenit viral și a stârnit numeroase reacții.

Citește și: Așa cureți unghiile fără acetonă. Soluția pe care o ai acasă, dar de care nu aveai habar că funcționează

Un medic a explicat faptul că unghiile acrilice sunt sigure în general, dar că uneori pot da reacții alergice sau dermatite, dar și infecții fungice, cauzate de excesul de umezeală ce se acumulează sub unghii.

Așa cum era de așteptat, reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii s-au mirat de imaginile văzute și au zis că se vor gândi mult mai bine în viitor atunci când vor alege unghiile cu gel, în timp ce alții au sfătuit-o pe tânără să folosească unghiile false autoadezive, pentru a preveni aceste situații.

Un român din comuna Praid a vrut să își dărâme o șură, dar s-a speriat când a văzut ce a descoperit... O mamă și-a pozat copiii în parc, dar când a privit mai atent s-a îngrozit. Ce detaliu apărea, de fapt, în spatele lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x