Antena Căutare

O tânără a mers să vadă ce se întâmplă în camera oaspeților din casa ei, dar a făcut o descoperire neplăcută! Peste ce a dat

O femeie a simțit un miros bizar venind dinspre camera oaspeților din casa ei. Atunci când a pășit în interior, aceasta a avut parte de o surpriză de proporții.

imagine cu o incapere intunecata Galerie
Tânăra a filmat descoperirea făcută și a publicat totul pe internet | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Shelly din Marea Britanie. De ceva timp, mama sa se plângea că simte un miros bizar venind dinspre camera destinată oaspeților și, la un moment dat, tânăra s-a decis să analizeze încăperea mai bine, înainte de-a se apuca de ordine și curățenie.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea ș ice „secret” ascundea camera musafirilor, de fapt.

Ce „secret” a descoperit o femeie care a intrat în camera oaspeților din casa ei

Fiindcă mama sa se tot plângea că simte un miros bizar venind dinspre locul unde se află camera destinată oaspeților, Shelly a decis să vadă despre ce este vorba, înainte de-a se apuca de ordine și curățenie. Odată ajunsă în camera respectivă, tânăra a închis lumina și a aprins o lampă cu ultraviolete (cunoscută și ca fiind lumină neagră).

Citește și: Un bărbat a săpat o groapă în curtea casei. Când au descoperit ce a „ascuns” acesta în interior, vecinii au fost uluiți

Acesta a fost momentul în care tânăra a descoperit ce „secret” se ascundea în tot acest timp în ccamera musafirilor, dar și care era adevărata cauză a mirosului bizar. Speriată și neplăcut surprinsă de cele descoperite, femeia a pus imediat mâna pe telefon și a filmat totul, iar imaginile au fost publicate pe internet și au devenit virale.

Așa cum se poate observa în filmare, lampa cu ultraviolete scoate extrem de bine în evidență niște ce par cât se poate de intens colorate.

„Îmi venea să dau foc casei cu totul”, a mărturisit tânăra, potrivit celor de la mirror.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lampa cu ultraviolete a scos în evidență faptul că o pisică folosise această camera destinată musafirilor pentru a-și face nevoile.

Citește și: O femeie a vrut să facă duș, dar a observat ceva straniu în gaura de scurgere! Când a ridicat capacul s-a speriat. Ce a găsit

„Părinții mei obișnuiesc să dea de mâncare unor pisici maidaneze și una dintre ele intră uneori în casă. Sunt patru litiere în casă, dar felina nu folosește niciuna dintre ele”, a mai explicat tânăra, surprinsă într-un mod neplăcut de ceea ce a descoperit.

Așa cum era de așteptat, imaginile publicate pe TikTok au adunat câteva milioane de vizualizări și numeroase reacții în rândul internauților, caren s-au amuzat copios.

O femeie a vrut să-și doneze vechea canapea, așa că a pozat-o și a pus totul pe Facebook. Ce detaliu i-a uluit pe mulți... Cum trebuie să te speli pe cap în timpul iernii, de fapt! Mulți fac această greșeală cu părul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x