Antena Căutare

Un bărbat a săpat o groapă în curtea casei. Când au descoperit ce a „ascuns” acesta în interior, vecinii au fost uluiți

Un bărbat s-a apucat să sape în grădina casei sale o groapă de mari dimensiuni și, în scurt timp, locul s-a transformat total. Când au descoperit ce „secret” a ascuns omul în curte, toți vecinii au venit să vadă minunea cu ochii lor.

groapa sapata in gradina casei Galerie
Un britanic a săpat o groapă imensă chiar în curtea casei sale | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a unui bărbat pe nume Jody Wainright din Wakefield, West Yorkshire (Marea Britanie). Într-o zi, omul a luat o decizie complet neașteptată, care l-a costat mai bine de 20.000 de lire sterline. Britanicul s-a apucat să sape o groapă de mari dimensiuni în curtea casei sale.

Un bărbat a săpat o groapă în grădina casei sale și a „ascuns” sub pământ ceva ce i-a uluit din plin pe vecini

Acesta a ridicat un gard, și-a construit locuința, apoi s-a apucat să facă o gaură chiar în grădină. Vecinii au auzit zgomotul, dar nu au bănuit în vreun moment că ceea ce avea să facă bărbatul îi va lăsa pe toți fără cuvinte.

Citește și: Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume

După un timp, când totul a fost gata, vecinii au venit să vadă „minunea” cu ochii lor și nu mică le-a fost surpriza atunci când au descoperit ce „secret” se ascundea sub pământ, în curtea lui Jody Wainright, în vârstă de 41 de ani.

groapa sapata in curte

Jody Wainright a săpat o groapă imensă în curtea casei sale

„E ceva inedit și la care nu se gândesc mulți, cu siguranță e ceva surprinzător și nu vezi așa ceva în fiecare zi. Când le-am zis constructorilor ce vreau să fac, aceștia au crezut că glumesc. Peste o săptămână s-au apucat toți de treabă. Sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit, mai ales că e totul ascuns foarte bine, camuflat perfect. Lucrarea a fost gata în șase săptămâni”, a mărturisit acesta, extrem de mândru, pentru cei de la dailymail.co.uk.

Citește și: Vecinii au rămas fără cuvinte când au descoperit pe Instagram ce „ascunde” o femeie în curtea casei. Ce și-a făcut în grădină

Mai exact, britanicul a săpat în curtea casei sale o groapă de cinci pe zece metri lungime, din care a scos sute de tone de pământ. În acest spațiu obținut, omul și-a amenajat un buncăr inspirat din peștera lui Batman, celebrul personaj de filme și benzi desenate. Ideea i-a venit omului și ca să salveze spațiul destinate grădinii, dar și ca să aibă parte de un „cuib” ieșșit din comun, care să îi permită să facă petreceri fără să atragă atenția cu gălăgia produsă. În acest buncăr, omul și-a amenajat un bar uluitor, o zonă de privit televizorul de pe canapele și fotolii, o baie și un loc de servit masa!

Practic, bărbatul are tot ceea ce și-ar putea dori în acest loc și se declară extrem de mândru de ceea ce a obținut. Când totul a fost gata, chiar și vecinii au venit să vadă minunea „ascunsă” sub pământ și au rămas toți fără cuvinte. În timp de pandemie, locul a prins viață din plin și prietenii au putut veni în vizită ca să se uite la meciuri la un pahar de bere sau să se distreze împreună cu Jody Wainright.

Așa cum era de așteptat, imaginile cu „secretul” ascuns în grădina bărbatului au ajuns pe internet și au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții de apreciere.

O femeie a vrut să se încalțe, dar a observat ceva straniu în pantof! Când a privit mai atent s-a speriat. Peste ce a da... O tânără a mers la spital fiindcă tușea, dar medicii i-au dat o veste ce i-a schimbat radical viața: „Nu am avut alte si...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x