Antena Căutare

O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat

O tânără de 20 de ani nu știa ce o așteaptă, după ce a fost nevoită să-și facă o intervenție la nas, în urma unui accident.

tanara cu nas paros Galerie
O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat | Captură video TikTok

Lui Trinity Rowles, în vârstă de 20 de ani, a trebuit să i se ia părți de piele de pe scalp pentru a-și reconstrui nasul după ce un câine a atacat-o și i-a desfigurat o parte a feței. În schimb, în loc să se vindece, fata a avut parte de o altă experiență neplăcută, la care nu se aștepta deloc.

Citește și: Îi mai ții minte pe Bianca și Meclaus? S-au căsătorit cu fast, când aveau doar 17 ani și totul a fost televizat. Ce s-a ales de ei

O tânără a observat cum nasul începe să ia o formă neobișnuită, după o intervenție medicală. Ce a urmat

Tânăra a rămas nedumerită când, pe nasul ei, a început să-i crească păr. Totul s-a întâmplat după operația de reconstrucție, în urma unui incident neplăcut cu un câine, care a atacat-o. Totodată, medicii au fost nevoiți să-i ia mai multe părți de piele pentru ca intervenția să aibă succes și să mai aibă un aspect estetic, notează Dailystar.co.uk.

Tânăra de 20 de ani a fost atacată de un câine când a părăsit casa tatălui ei din Pennsylvania, SUA, după o ceartă aprinsă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ce operații estetice are Bianca Giurcă. Tânăra de 25 de ani a recunoscut că a apelat la bisturiu

Pe atunci, a suferit răni serioase care i-au schimbat viața după ce pitbull-ul a mușcat-o și a târât-o în jur, lăsând-o cu leziuni severe la nivelul feței, urechilor și brațului.

A fost dusă de urgență la spital și a supraviețuit în mod miraculos „experienței aproape mortale” și a trebuit să fie supusă mai multor intervenții chirurgicale pentru a-și reconstrui fața.

Una dintre proceduri a constat ca medicul să-i ia o grefă din zona frunții și a scalpului până la nas, ca să-i redea aspectul. Cu toate acestea, a existat un efect secundar ciudat al procedurii.

Fragmentele de țesut, luate de pe scalp, îi cresc încă păr, dându-i un aspect al nasului foarte bizar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-un videoclip devenit viral pe TikTok, care a adunat peste 5,7 milioane de vizualizări, Trinity a creat o „compilație” de imagini, care arată cum i-a fost reconstruit nasul.

Ea a subtitrat clipul „love thisssss” și a adăugat: „Să ne amintim să fim oameni drăguți”.

Utilizatorii TikTok au rămas uimiți de clip în timp ce au scris comentarii, întrebându-se dacă a reușit să-și îndepărteze părul.

„Este ceva pe care îl poți trata cu laser în viitor sau este prea riscant pentru că este o grefă?”

La care, Trinity a răspuns: „Cu siguranță, în viitor”.

În ciuda părului, mulți utilizatori s-au minunat de cât de bine a decurs intervenția chirurgicală reconstructivă.

"Este atât de fain! Chirurgul tău a făcut o treabă uimitoare!!!" a spus o persoană.

Un altul a adăugat: „Nu este treaba mea și probabil că nu îți pasă de ceea ce cred alții, dar este atât de drăguț nasul tău”.

Un al treilea a scris: „Arată grozav!”.

Îi mai ții minte pe Bianca și Meclaus? S-au căsătorit cu fast, când aveau doar 17 ani și totul a fost televizat. Ce s-a ... Gestul pe care dacă îl faci îți păstrezi creierul sănătos și ai putere mai mare de concentrare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x