Antena Căutare

O tânără a pus o poză cu ea la cină, dar totul s-a transformat într-o situație greu de imaginat. Ce a urmat pe Instagram

O tânără a decis să publice pe Instagram o fotografie cu ea la cină, dar totul s-a transformat imediat într-o situație greu de imaginat, ce a făcut-o pe femeie să regrete din plin gestul făcut.

Emily Hawthorne in rochie neagra Galerie
Emily Hawthorne a dezvăluit ce a pățit, după ce a pus o poză cu ea pe Instagram | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o femeie pe nume Emily Hawthorne, în vârstă de 21 de ani. Ca orice tânără de vârsta ei, aceasta a dorit să publice pe pagina sa de Instagram o fotografie în care stă la masa și servește cina, îmbrăcată într-o rochie neagră.

Totuși, ceea ce părea inițial o situație cât se poate de banală s-a transformat într-un adevărat „coșmar”, din spusele tinerei.

O tânără a publicat pe Instagram o poză cu ea la cină, dar apoi a regretat a amarnic atunci când a văzut ce a urmat

Emily Hawthorne are 21 de ani, este din Scoția și este fotomodel, așa că una dintre marile sale pasiuni este aceea de a-și face poze în care își pune în valoare frumusețea. Și fiindcă este o fire extrem de activă pe rețelele de socializare, tânăra nu ratează vreo ocazie să își facă un nou selfie.

Fiecare poză pe care o publică pe internet face imediat senzație și primește numeroase like-uri și aprecieri, semn că bruneta are numeroși admiratori. Totuși, recent, aceasta a trecut printr-o situație greu de imaginat.

Citește și: O tânără a descoperit că iubitul o înșală, doar privind o poză cu mâncarea acestuia. Ce detaliu l-a dat imediat de gol

Fotomodelul și-a făcut o poză cu ea la cină și a publicat-o pe Instagram, sperând că și de data aceasta va primi laude și aprecieri. Doar că nu mică a fost surpriza tinerei atunci când a văzut că mesajele primite sunt negative, unele putând fi considerate chiar adevărate insulte.

Emily Hawthorne in rochie neagra

Emily Hawthorne servind cina

„Am intrat să arunc un ochi pe comentarii, ca să văd ce crede lumea despre imagine, doar că ceea ce am descoperit m-a lăsat fără cuvinte. Erau atât de multe lucruri urâte exprimate acolo”, a zis tânăra, care a explicat ulterior că poza cu ea la cină avea rolul de-a promova un restaurant japonez, arată cei de la mirror.co.uk.

Citește și: O mamă s-a dus să-și ia copilul de la școală, dar un comentariu făcut de o femeie a lăsat-o fără cuvinte. Ce a putut să-i spună

Bruneta spune că a fost atât de afectată de ceea ce a descoperit încât a început să tremure de nervi și a avut chiar și un atac de panică.

„Am rămas fără cuvinte. Ceea ce era cu adevărat dureros și șocant era faptul că multe dintre comentariile negative și insultele primite veneau din partea femeilor. Eu mereu am fost învățată că femeile trebuie să se ajute și să se susțină între ele, așa că să văd atâta răutate din partea lor m-a lăsat fără cuvinte, a fost oribil”, a mai dezvăluit bruneta.

Acum, după această experiență trăită, tânăra susține că a învățat să fie mai puternică și să ignore comentariile negative la adresa sa.

Dan Sur este primul rapper din lume care și-a făcut implant cu lanțuri de aur pe scalp în locul firelor de păr. Cum arat... Doi părinți și-au pierdut copilul, dar când au privit pozele polițiștilor au văzut ce „minune” a apărut lângă băiat. Ce ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x