Antena Căutare

O tânără anorexică a ajuns la 31 de kilograme, apoi s-a apucat de sală. Azi, Connie Hatcher e de nerecunoscut

Connie Hatcher a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme din cauza anorexiei. Apoi, fata s-a apucat de sală și a trecut printr-o transformare de zile mari. Azi, aceasta arată într-o formă de zile mari. Tânăra a explicat cum câinele său i-a salvat viața.

Connie Hatcher, selfie in oglinda pe vremea cand era anorexică Galerie
Connie Hatcher a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme din cauza anorexiei | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste de viață a unei adolescente pe nume Connie Hatcher din Hornchurch, Essex (Marea Britanie). La 16 ani, fata a ajuns să cântărească doar 31 de kilograme.

Totuși, la un moment dat, ceva incredibil s-a întâmplat și aceasta s-a apucat de sală. Azi, Connie este de nerecunoscut și spune că a fost salvată chiar de către câinele său, pe nume Simba.

O tânără bolnavă de anorexie a ajuns la incredibila greutate de doar 31 de kilograme

Practic, din dorința tot mai puternică de-a fi cât mai slabă cu putință, britanica a început să sufere de anorexie. Lunile au trecut și aceasta a început să mănânce din ce în ce mai puțin și orice aliment consumat era cântărit înainte, iar caloriile erau numerate drastic.

Nemulțumită de modul în care arată, Connie Hatcher a început să combine dieta extrem de strictă cu reprize istovitoare de sport, ajungând să facă zilnic chiar și 200 de abdomene, în dorința sa de-a slăbi cât mai mult.

Citește și: O femeie anorexică a ajuns la 28 de kilograme, mâncând doar felii de măr și iaurt. Cum arată azi Hannah Lucas

Apoi, la un moment dat, anorexia a făcut-o să ajungă la o singură masă pe zi și ulterior s-a obișnuit chiar să stea zile în șir fără să mănânce deloc, până ce a ajuns la doar 31 de kilograme.

Connie Hatcher, pe vremea când avea 31 de kilograme

„Prima dată când am observat că sunt mai mare decât celelalte fete a fost pe vremea când aveam zece ani. Am început să mă compar tot mai mult cu cei din jurul meu. Apoi, când am primit primul meu telefon mobil, am început să văd și mai multe poze cu tinere cu siluete de invidiat, pe Facebook și Instagram. Așa am început să micșorez porțiile de mâncare”, a mărturisit Connie Hatcher, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

Încet și sigur, fata a început să se distanțeze de familie și de prieteni, în dorința de a-și ascunde obsesia pentru slăbit.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, când profesorii de la sala de sport și colegii au început să fie tot mai îngrijorați de modul în care arată, părinții au înțeles că fata suferă de anorexie și au mers la spital, ca să ceară ajutorul medicilor. Acolo, doctorii i-au spus că dacă va continua să trăiască așa, având doar 31 de kilograme, tânăra anorexică va muri din cauza unui stop cardiac.

Părinții i-au dăruit apoi un câine și, în scurt timp, între fată și patruped s-a născut o prietenie specială. Având grijă de animal, aceasta a înțeles cât de importantă este alimentația sănătoasă și sportul. S-a apucat apoi de sală, a început să aibă o dietă echilibrată și Connie s-a transformat în cel mai surprinzător mod posibil.

Acum, britanica își iubește trupul extrem de bine tonifiat și a decis să devină instructor de fitness.

O fată de pastor a renunțat la viața bisericească și acum își pozează corpul, câștigând milioane. Cum arată Nala Ray... Ea e fosta profesoară cu bust de 14 kilograme. Are 50 de ani și zeci de operații estetice. Cum arată Lorena Fabiana Colo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x