Antena Căutare

Un bărbat a descoperit că soția l-a înșelat cu vecinul, așa că a decis să îi scrie amantului un bilet. Continuarea e virală

Atunci când a descoperit faptul că soția sa are o aventură cu vecinul, un bărbat a scris un mesaj ce a devenit viral. Biletul omului a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții printre internauți.

un bilet lasa la usa Galerie
Bărbatul i-a scris amantului soției sale cel mai neașteptat mesaj | sursa foto: Shutterstock

Un bărbat a descoperit într-o zi că soția lui are o relație cu vecinul, Extrem de supărat, acesta a decis să ia atitudine și a considerat că cel mai bun mod de-a reacționa înr-o astfel de îmrpejurare este acela de-a scrie un bilet amantului.

Mesajul celui „încornorat” a ajuns pe internet și a devenit imediat viral, stârnind numeroase reacții printre internauți.

Când a aflat că soția l-a înșelat cu vecinul, un bărbat a scris un mesaj complet neașteptat amantului

Era o zi oarecare atunci când omul a venit acasă fără să anunțe și a avut neplăcuta surpriză de-a descoperi că soția sa este în pat cu un alt bărbat. Furios că partenera sa de viață are o aventură chiar cu vecinul lor, omul a decis să „tranșeze” lucrurile și a luat o decizie neașteptată: aceea de a scrie vinovatului un bilet.

Citește și: O tânără a condus mașina nouă ore doar ca să facă o descoperire care a marcat-o, legată de iubitul ei. „Am găsit totul în baie”

Întreaaga întâmplare a fost publicată pe celebra platformă Reddit și postarea a devenit virală.

„Mi-am găsit partenera în pat cu altcineva! Cred că am folosit tonul potrivit?”, a scris acesta, înainte de a arăta biletul pentru amant.

„Bună, doar vreau să te anunț că te culci cu o persoană care este căsătorită și care nu este într-o relație deschisă, așa că nu ar trebui să faci asemenea fapte. Înțeleg că singurătatea poate să fie apăsătoare uneori și că simți nevoia să vii în vizită atunci când sunt plecat, dar pe viitor aș aprecia dacă mi-ai da un semnal înainate, ca să știu cum fac cu mașina. Sănătate! Numărul 86.”, a scris bărbatul în biletul cu pricina, potrivit celor de la dailyrecord.co.uk.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, mesajul a stârnit un val puternic de reacții. Unii dintre internauți s-au întrebat dacă omul vorbește serios sau este doar sarcastic, în timp ce alții l-au „aplaudat” pentru modul „acid” în care a ales să îl confrunte pe amantul soției sale.

Citește și: Maribel Sotelo a crezut că și-a cumpărat un cățeluș și a avut o surpriză când a descoperit că s-a înșelat. Ce animal era, de fapt

Biletul publicat pe Reddit a ajuns ulterior și pe alte site-uri și rețele sociale și a făcut senzație, adunând numeroase comentarii și aprecieri. În mod inevitabil, mesajul bărbatului înșelat a devenit în rândul internauților și un bun subiect de glume și supoziții pentru ceea ce a urmat.

Programul Rabla pentru electrocasnice a început de astăzi. Se va desfăşura în trei etape... Semnificatia alunițelor de pe abdomen. Ce înseamnă dacă ai un astfel de semn pe corp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x