Antena Căutare

Observator Special: Bogatii Romaniei, drumul de la anonimat la topul milionarilor in euro

Sunt printre cei mai bogati oameni din Romania si nu putem decat sa le intuim modul de viata. Unii dintre ei sunt atat de discreti, incat nici nu concep sa-si prezinte locuinta, masinile, accesoriile de lux sau afacerile. Altii sunt mai deschisi si accepta sa dezvaluie cate putin din pasiunile lor si din modul in care isi conduc afacerile. Viorel Catarama, Camelia Sucu si Adrian Porumboiu sunt doar cativa dintre bogatii Romaniei, despre averea carora puteti afla mai multe in continuare.

Viorel Catarama a fost unul dintre primii patroni din Romania. In anii '90, era un mare motiv de mandrie daca iti permiteai sa ai in casa sau in birou mobila produsa de el. Desi afacerile nu ii mai merg ca pe vremuri, Catarama tot are o avere de peste 150 de milioane de euro. Detine trei fabrici si aproximativ 50 de magazine de desfacere. Printre hobby-urile lui: vinurile de colectie, ceasurile scumpe, masinile puternice si. muzica clasica.

Camelia Sucu a devenit una dintre cele mai bogate femei din Romania si a facut avere tot din mobila. Pentru a-si satisface pasiunea, a renuntat la medicina. Mai nou, a investit in agricultura, mai precis intr-o piata de fructe si legume doar pentru producatori. Isi doreste ca aceasta sa devina o adevarata bursa de marfuri. Are o avere de aproximativ 55 de milioane de euro. Este pasionata de diamante, dar si de valorile traditionale.

Adrian Porumboiu: a dat mingea pe fluier, iar fluierul pe afaceri. Nu a rupt total legaturile cu fotbalul, finantand de 13 ani echipa FC Vaslui. Detine 46.000 de hectare de teren agricol, o fabrica de ulei si biodiesel, silozuri, trei mori, 9 fabrici de paine, produce vin, dar si produse lactate, pentru ca are si doua ferme de vite. Adrian Porumboiu are si 100 de hectare cultivate cu vita-de-vie. Averea estimata se ridica la 160 de milioane de euro. Porumboiu nu are pasiuni costisitoare. Prefera sa mearga la o petrecere cu muzica lautareasca, la care sa bea un vin bun, decat sa faca shopping de lux.

Dinu Patriciu a imbinat afacerile cu politica si, pentru o vreme, cele doua preocupari ale sale au functionat perfect! Numai ca Dinu Patriciu a renuntat la politica in urma cu noua ani. Acuzatii pentru pretinse afaceri necurate l-au dus in arest doi ani mai tarziu. Nu a stat mult acolo, insa nu a scapat de procese. Totusi, ce il determina pe un arhitect de succes sa-si complice viata cu afacerile petroliere? Mostenirea genetica. Tatal lui, Valeriu Patriciu, a fost unul dintre celebrii geologi interbelici. Dar si el, ca si fiul sau ani mai tarziu, a fost anchetat. Tot din cauza petrolului. La cei 62 de ani ai sai, Dinu Patriciu are o avere estimate la 900 de milioane de euro.

Intre doua drumuri catre Italia sau Elvetia, Irina Schrotter isi face timp sa treaca si prin magazinul din Bucureoti. Mai mult in vizita, caci nu ii prea permite timpul. Este o femeie al carui nume s-a transformat in brand. Un succes la care nu spera in urma cu 20 de ani, atunci cand renunta la medicina pentru design vestimentar. Parit?ii credeau, insa, atat de tare in visul ei, incat i-au cedat economiile de-o viata. Acum nu duce lipsa de nimic. Irina Schrotter are o avere estimata la peste 10 milioane de euro. Suma din cont n-a fost, insa, niciodata un etalon al muncii sale.

Pompieritele din Marea Britanie au pozat sexy in scop caritabil... Povestea lui Gavroche de Romania, simbolul Revolutiei din '89! A smuls steagul de pe primarie si a plecat sa-l dea jos p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x