Antena Căutare

ȘOCANT! O tânără din SUA s-a filmat în timp ce AVORTA: "Am vrut să le arăt femeilor că nu este înfricoşător”

O tânără din SUA a șocat opinia publică cu gestul controversat pe care l-a făcut! Ea s-a filmat în timp ce avorta, pentru a le arăta femeilor că nu este un lucru atât de rău.

O tânără din SUA a șocat opinia publică cu gestul controversat pe care l-a făcut! Ea s-a filmat în timp ce avorta, pentru a le arăta femeilor că nu este un lucru atât de rău.

Emily Letts are 25 de ani și este consilier specializat în probleme de pre și post-avort. Tânăra a rămas însărcinată accidental în luna noiembrie și a decis să se filmeze în timp ce suporta procedura chirurgicală.

"Am vrut să le arăt femeilor că nu este înfricoşător. Aceasta este povestea mea, doar povestea mea. Nu vorbesc pentru toţi, mai ales că ştiu că este un subiect delicat. Sper doar ca aceste imagini să le ofere înţelegere şi ajutor femeilor care au nevoie de acest lucru în momentele respective. Să faci un avort nu te face o persoană rea, o femeie rea sau o mamă rea. Nu te face vinovată de nimic. Este doar un pas în povestea reproducerii umane. Nu eşti singură", a spus Emily.

În videoclipul de trei minute, ea apare de la brâu în jos și este conștinentă. Înregistrarea a adunat sute de mii de vizualizări.

Sursa: Daily Mail

Un oraş din inima României, votat de străini ca fiind unul din cele mai FERMECĂTOARE din LUME... Ce "latiFUNDiară"! Asta e femeia cu cele mai late şolduri din lume! Nici măcar nu încape pe uşă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x