Antena Căutare

Omenirea e în pericol și nimeni nu știe cum s-o apere! Avertismentul miliardarului care a văzut viitorul!

Elon Musk visează la un viitor în care electricitatea este disponibilă pentru toată lumea, emisiile de dioxid de carbon sunt mai mici ca oricând, iar umanitatea este pe punctul de a pleca pe alte planete.

Elon Musk visează la un viitor în care electricitatea este disponibilă pentru toată lumea, emisiile de dioxid de carbon sunt mai mici ca oricând, iar umanitatea este pe punctul de a pleca pe alte planete.

Musk consideră că două probleme majore plutesc asupra noastră ca un nor negru. Atât schimbarea climei, cât și inteligența artificială, reprezintă un pericol signifiant pentru omenire.

Scandal monstru pentru Google! E mai rău decât ce făcea Securitatea pe vremea lui Ceaușescu!

Atunci când nu se ocupă de Tesla, Hyperloop sau The Boring Company, Musk se ocupă de problema încălzirii globale. El încearcă să revoluționeze felul în care oamenii călătoresc prin intermediul Tesla – cu mașinile electrice, Hyperloop – cu trenurile de mare viteză și The Boring Company – cu autostrăzi subterane electrice.

Cel mai așteptat telefon din 2018 vine mai devreme! Ce pregătește în mare secret Samsung?

Toate proiectele pe care le conduce au la bază o realitate dureroasă: schimbarea climatică. „Schimbarea climatică este cea mai mare amenințare pe care omenirea o înfruntă în acest secol, cu excepția inteligenței artificiale”, a spus Elon Musk într-un interviu acordat Rolling Stone. „Le tot spun oamenilor asta. Viziunea aceasta este împărtășită de aproape toată lumea din comunitatea științifică ce nu este nebună”.

Află cele mai mari două pericole care pot distruge planeta!

Mai mulți copii au făcut artă din cadourile primite de Ceaușescu. Ce s-a întamplat cu darurile fostului dictator: "... Orașul unde chiria unui apartament costă mai puțin de patru lei lunar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x