Antena Căutare

Cum arată orașul în care localnicii nu au voie să se enerveze. Nu, nu se află pe Marte

Există pe glob orașul în care toată lumea se comportă exemplar cu ceilalți. Sunt două lucruri aproape interzise în Mexic: să devii vizibil supărat și să fii prea direct.  

Există pe glob orașul în care toată lumea se comportă exemplar cu ceilalți. Sunt două lucruri aproape interzise în Mexic: să devii vizibil supărat și să fii prea direct.

Locuitorii din Mexic au învățat de mici că trebuie să rămână calmi indiferent de situație. Cei care au călătorit în această regiune au spus că foarte rar se întâmplă să vezi un mexican enervat de ceva anume. Atunci când totuși cineva ridică vocea sau indică vreo urmă de violență, consumul de tequila poate fi cauza.

Mexicanii nu uită să spună „mulțumesc” sau „te rog frumos” și sunt mereu drăguți cu cei din jur. Sunt pozitivi și optimiști, iar asta se vede și în felul în care vorbesc sau se îmbracă.

La ei, până si cuvintele urâte sună frumos.

Foto: hepta

Un exemplu demn de urmat! O stație de autobuz le oferă culcuș câinilor fără adăpost. Patrupedele au acoperiș deasupra ca... Un câine maidanez a devenit eroul planetei după ce a salvat o femeie! Filmarea cu incidentul face senzație!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x