Căutare Live

Părintele Necula lovește din nou! Cel mai simpatic preot a dat cărțile pe față! „Cred că este vremea să...”

Părintele Constantin Necula a devenit extrem de popular după ce filmări cu el au ajuns pe internet și lumea s-a amuzat teribil de predicile sale amuzante.

Părintele Constantin Necula a devenit extrem de popular după ce filmări cu el au ajuns pe internet și lumea s-a amuzat teribil de predicile sale amuzante.

Cine nu își amintește de momentul în care preotul a vorbit și a făcut haz de necaz despre soți și soții, cu toate defectele lor? Sau de situația în care a dezvăluit că și el este, într-un fel sau altul, un băiat de cartier care sare pe alții!

Părintele Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, a afirmat recent că, după mai bine de 20 de ani, mulţi cred că sunt mai deştepţi, mai credincioşi, mai educaţi, decât ceilalţi.

Părintele Necula lovește din nou! Cel mai simpatic preot a dat cărțile pe față! „Cred că este vremea să...”

"Există trei domenii în care nu ne facem niciodată concurenţă: în credinţă, în educaţie şi în sănătate. Nu am înţeles asta în ultimii 20 de ani. Credem că suntem unii mai deştepţi decât alţii, unii mai credincioşi decât alţii, unii mai educaţi şi unii mai sănătoşi decât alţii, până când ne doboară boala", a declarat Constantin Necula.

Preotul Necula a fost prezent recent în saloanele unui spital privat din Sibiu, care are inclusiv secţii pediatrice, prilej cu care a spus că părinţii ar trebui să îşi răsfeţe copiii, nu doar să-i educe, potrivit Agerpres.

"Pentru mine, este onorant să văd că nişte oameni s-au pus la dispoziţia copiilor români. Ştiu peste hotare foarte mulţi medici care se pun la dispoziţia copiilor spanioli, francezi, englezi, semn că un copil, în sine, este universal. El are dreptul să fie asistat, vindecat, protejat, acoperit cu dragoste. Cred că este vremea să ne răsfăţăm copiii. Ajunge cât i-am educat, cât i-am stresat cu examenele, noi înşine ca să ajungem la performanţe, suntem oameni stresaţi cu examenele", a spus Constantin Necula.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri