Antena Căutare

Părinții au crezut ca l-a întepat o insectă, dar ce le-a spus medicul i-a îngrozit! De ce boală suferea băiatul

Un tânăr din Marea Britanie s-a trezit cu o umflătura la nas. În primă fază, părinții au crezut că este vorba despre o înțepătură de insectă și nu au acordat prea multă atenție, aflându-se în vacanță.  

Matthew Kirk​, un tânăr din Marea Britanie, s-a trezit cu o umflătura la nas. În primă fază, părinții au crezut că este vorba despre o înțepătură de insectă și nu au acordat prea multă atenție, aflându-se în vacanță.

Până la un moment dat, când aceștia au observat că umflătura a început să se extindă și la ochi. Îngrijorați, au mers cu băiatul in vârstă de 11 ani la doctor. După mai multe analize, aveau să primească un diagnostic crunt: tumoră canceroasă.

Băiatul a început să urmeaze ședințele de chimioterapie și radioterapie, plecând în America, pentru o altă rundă de tratament.

“La început, medicii au crezut că este o infecție bacteriană, dar au aflat ulterior, după mai multe investigații, că este vorba despre o tumoră canceroasa”, au povestit părinții lui Matthew.

“Tratamentul a fost intensiv. Pielea fiului meu s-a înroșit, începuse să se desprindă, în gură avea numai bășici, a fost cumplit”, povestește mama lui Mathew.

Băiatul a reușit să se vindece iar tumoră a fost micșorată si apoi operată.

Zodia care greşeşte DIN DRAGOSTE! Se dăruiește total partenerului!... Au deschis o temniță veche de 2.300 de ani. Au înlemnit când au văzut ce se află înăuntru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x