Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Phillip Royer și-a tatuat aproape întreaga față și acum vrea să se transforme într-un vampir. Cum arată când își dă jos machiajul

Un artist din Canada, pe nume Philip Royer, și-a tatuat întreaga față și vrea să se transforme în vampir.

Cum arată un tânăr care vrea să se transforme în vampir și și-a tatuat întreaga față

Shutterstock

Philip Royer, un artist în vârstă de 26 de ani, din Montreal, Canada, ce folosește numele de scenă London, a apărut într-un mini-documentar pe canalul YouTube Truly, în care a vorbit despre cum vrea să se transforme în vampir.

De-a lungul timpului, Royer a experimentat cu look-ul său și are numeroase tatuaje, inclusiv pe o mare parte din față.

El și-a făcut un renume în mai multe industrii, inclusiv ca make-up artist, tatuator și pe scenă, și vrea să își transforme corpul, pentru a arăta cât mai mult cu cel al unui vampir.

Cum arată Phillip Royer atunci când își dă jos machiajul de vampir

”Îmi transform corpul pentru a arăta ca un vampir,” a declarat Royer în mini-documentar. ”Dacă ar fi să-mi descriu stilul, la nivel de bază, aș zice că e gotic.”

Citește și: A decis să își îndepărteze nasul. De ce a fost nevoită să renunțe la el și cum arăta înainte de operație

”Am o obsesie pentru filmele cu vampiri, de când eram mic. Sunt nemuritori, sunt creaturi care rămân tinere mult timp. De asemenea, estetica de vampir mi se pare magnifică,” a continuat el.

”Am început cu multe tatuaje, după care cicatrice. De fapt, unele dintre aceste modificări au fost puse pe corp cu un scalpel. Mi-am întins urechile, nasul și buzele. Am făcut operație de restructurare a mandibulei. În acest moment, 60-70% din corpul meu a acoperit cu tatuaje, dar am de gând să mă acopăr complet.”

”În afară de tatuaje, am și alte idei, ce implică operații estetice extreme. Din moment ce am început devreme, scopul meu a fost de a mă schimba constant.”

”Mi-ar plăcea să-mi pun canini, implanturi cum trebuie pentru look-ul meu de vampir. Am așteptat să fac asta câțiva ani,” a continuat el. ”Probabil câteva implanturi, pentru a-mi schimba fața, să o fac mai scheletică, pentru a arăta precum vampirul pe care mi-l imaginez.”

”Aș vrea să-mi despic și limba. Sunt pregătit să-mi asum riscuri pentru modul în care arăt, e evident, dar până în punctul în care îmi va dăuna sănătății, nu.”

Tânărul a vorbit și despre faptul că a fost hărțuit în timpul școlii și că niciodată nu a putut arăta așa cum și-a dorit, din cauza presiunii din partea familiei.

Citește și: Gabriel Ramos Gomez a fost numit ”Bărbatul-lup” pentru că are 95% din corp acoperit cu păr. De ce arată așa

El a vorbit și despre cum primește atât reacții negative, cât și pozitive, atunci când iese în public.

”Sincer, nu regret nimic și ziua în care mi-am făcut primul tatuaj pe față, în secunda în care a fost gata, m-am simțit foarte bine. M-am simțit chiar foarte bine, m-am simțit frumos, îmi plăcea ce vedeam. Mă simt feroce, mă simt 100% eu,” a declarat Phillip Royer despre look-ul său și dorința de a se transforma într-un vampir.

Recomandari