Antena Căutare

Chinezii au construit o replica a Podului Londrei

Chinezii au construit o replica a faimosului Pod al Londrei intr-un oras din estul tarii. La prima vedere, cele doua constructii par identice, dar exista si elemente care diferentiaza copia de original.

La 9.000 de kilometri distanta de Londra, in orasul chinez Suzhou, a fost reprodus podul care constituie una din principalele atractii turistice din capitala britanica. Clona Podului Londrei din China are in interiorul unuia dintre cele doua turnuri o cafenea. Astfel, vizitatorilor li se promite ca pot savura o cafea facuta in stil englezesc. Spre deosebire de varianta originala, constructia din China nu are montate nici cele cinci cercuri care sunt un simbol al Jocurilor Olimpice.

In acelasi oras, turistii pot gasi si o copie a celebrului pod din Sydney, dar si a podului Alexandru al II-lea din Paris. Chinezii par sa fie maestri ai copiilor, caci au reprodus si un intreg oras austriac.

Cum era sa declanseze generalul Wesley Clark Al Treilea Razboi Mondial!... Vezi cum explodeaza un iPhone in buzunarul unui tanar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x