Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Polițist devenit erou după ce a avut grijă de o fetiță, după un accident cumplit! Un simplu gest de omenie i-a adus laude din întreaga lume!

Un polițist din Statele Unite ale Americii a reușit să devină un adevărat erou după ce a făcut un gest de-a dreptul incredibil.

Un polițist din Statele Unite ale Americii a reușit să devină un adevărat erou după ce a făcut un gest de-a dreptul incredibil.

Este vorba despre Nick Struck din statul american Colorado. Venit la locul unui accident de mașină înfiorător, acesta a făcut un gest emoționant.

În mașină se aflau doi adulți și patru copii, printre care și o fetiță. Toți au decedat, dar fetița a reușit să supraviețuiască, în mod miraculos.

FOTO: La 78 de ani, e un SUPER EROU! Cum arată bărbatul care a salvat DOUĂ MILIOANE de copii şi a cărui viaţă a fost asigurată pentru UN MILION de DOLARI

Polițistul erou din Statele Unite ale Americii

Polițistul a luat-o în brațe și a început să-i cânte o melodie de leagăn în timp ce o îndepărta de locul tragediei, pentru ca cea mică să nu vadă imaginile cumplite cu victimele decedate în accidentul de mașină.

Robinson Crusoe are concurenţă mare: Un chinez a supravieţuit 17 ani într-o mină, consumând şobolani

Imaginile cu bărbatul care încearcă să aibă grijă de fetița supraviețuitoare au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea. Polițistul s-a transformat astfel un adevărat erou.


Polițist devenit erou după ce a avut grijă de o fetiță, după un accident cumplit http://goo.gl/EagBlvUn simplu gest de omenie i-a adus laude din întreaga lume http://goo.gl/EagBlv

Posted by Antena 1 on Monday, June 22, 2015


Recomandari