Antena Căutare

Povestea copilei care s-a născut cu patru brațe și patru picioare. Vecinii ei o numesc ”fetița-păianjen”

”Fetița păianjen”, așa cum o numesc vecinii, are doar trei anișori. Micuța s-a născut cu încă o pereche de picioare și brațe. Iată povestea copilei.

colaj de imagini cu fetita paianjen cand este tinuta in brate de sora ei Galerie
”Fetița păianjen”, așa cum o numesc vecinii, are doar trei anișori. Micuța s-a născut cu încă o pereche de picioare și patru brațe. Iată povestea copilei. | Captura Youtube

Familia fetiței trăiește într-un sar din Nawade, Bihar, din India și imploră autoritățile locale să o ajute pe micuță. Ei susțin că este posibil ca viața copilei să fie una normală și speră să aibă un trai decent.

Copila s-a născut cu încă două brațe și picioare atașate de talie. Un videoclip cu fetița de trei ani, când este ținută în brațe și este legănată de una dintre surori, înainte de a-și arăta membrele suplimentare a fost distribuit pe canalul de Youtube Rare Shot.

Citește și: O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva

Cum arată ”fetița păianjen”. Copila are opt membre

Mama fetiței, Usha Devi, a fost șocată când a văzut că a adus pe lume un copil ce are patru brațe și patru picioare.

Din fericire, copila este capabilă să stea pe cele două picioare funcționale și pare să își folosească pe deplin brațele. În tot acest timp, cele patru membre suplimentare rămân nemișcate și ies din talie.

Acum, familia copilului roagă oamenii să ajute la strângerea de fonduri suficiente pentru o operație care să o ajute pe cea mică. Ei susțin că membrele suplimentare afectează calitatea vieții fetei.

Citește și: Val de glume pe aplicațiile GPS după ninsorile care au paralizat România. Mesajele amuzante ale celor blocați ore bune în trafic

Familia face apel la administrația locală să intervină și să ajute la îmbunătățirea situației. De asemenea, se crede că fiul de 11 ani al familiei s-a născut și el cu un handicap, potrivit Mirror.

Mai multe detalii în materialul video de mai jos:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alți copii din India au venit pe lume cu mai multe brațe și picioare

Nu este un caz singular în India. În 2015, un alt copil s-a născut cu opt membre. Băiețelul a venit pe lume cu patru picioare și patru brațe - considerat a fi rezultatul unui defect congenital de la un geamăn unitar subdezvoltat.

Citește și: Blocați în trafic din cauza ninsorii și viscolului, un grup de tineri a observat ceva mișcându-se pe marginea drumului. Ce era

Însă credincioșii din India s-au adunat în micul oraș Dumri-Isri pentru a sărbători sosirea bebelușului, despre care ei cred că este o reîncarnare a zeului hindus Ganesha.

O altă femeie a născut o fetiță cu patru picioare și trei mâini în 2019.

O scroafă a fătat o creatură mutant care l-a îngrozit pe fermier. Bărbatul spune că nu a mai văzut așa ceva... Rugăciune către Sfinții Trei Ierarhi, 30 ianuarie 2023. Rostește aceste cuvinte puternice pentru vindecare, noroc și bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x