Antena Căutare

Povestea "fraților fantomă". Batjocoriți de oameni, din cauza înfățișării, au fost alungați din satul natal. O boală nemiloasă le-a furat copilăria! Au emoționat o lume-ntreagă

Doi fraţi din India au reuşit să emoţioneze o lume întreagă. Povestea lor nu este deloc una fericită. Deşi ar trebui să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieţii, copilăria, cei doi băieţi, de 8 şi 11 ani, sunt nevoiţi să îndure batjocură celorlalţi copii.

Doi fraţi din India au reuşit să emoţioneze o lume întreagă. Povestea lor nu este deloc una fericită. Deşi ar trebui să se bucure de cea mai frumoasă perioadă a vieţii, copilăria, cei doi băieţi, de 8 şi 11 ani, sunt nevoiţi să îndure batjocură celorlalţi copii.

Fraţii fantomă”, aşa cum au fost porecliţi din cauza înfăţişării lor, au fost alungaţi din satul lor natal, după ce locuitorii din Madhya Pradesh au început să se teamă de ei.

Ashfaq şi Mushtaq Khan s-au născut cu o boală genetică rară care îi face să arate total diferit faţă de ceilalţi copii de vârsta lor. Au dinţii foarte ascuţiţi şi părul subţire, aproape inexistent.

Eu şi fratele meu suntem consideraţi precum două fantome atunci când mergem la şcoală. Colegii noştri de clasă nu se joacă cu noi şi ne strigă cu diverse nume răutăcioase. Nu vrem să mai continuăm să mergem la şcoală din cauza asta. Ne simţim umiliţi de fiecare dată când ajungem la ore”, a povestit Ashfaq, unul dintre copii.

Deşi, la un moment dat, oamenii şi-au dat seama că trebuie să îi accepte aşa cum sunt, asta nu a schimbat cu nimic drama celor doi fraţi. Aceştia au fost porecliţi „fraţii fantomă” de colegi de la şcoală.

Cei doi au fost diagnosticaţi de medici cu Sindromul „Rapp-Hodgkin” sau „displazie ectodermala anhidrotica”. Din cauza situaţiei finaciare, băieţii nu au putut beneficia de un tratament.

Suntem foarte săraci, nu ne permitem să cumpărăm nici măcar strictul necesar, cum ar fi un frigider sau un ventilator. Copiii ajung la stări de febră foarte des din cauza bolii lor. De multe ori le fac un duş la fiecare jumătate de oră”, a povestit Abilă, mama celor doi băieţi, potrivit dailymail.co.uk.

Rugăciunea lui Arsenie Boca pentru pentru momentele de răscruce din viața ta. Ai de luat decizii dificile și nu știi ce ... Poți să nu plângi? Copil înviat din morți, cazul care a șocat o lume întreagă! Mama se pregătea să-i doneze organele, câ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x